• Veronika

    Stockholmsbrudar 27/8 2005?

    Någon från Stockholm som också ska gifta sig den 27 augusti 2005?

    Jag heter Veronika och är 23 år (24 på bröllopet). Min fästman heter Christoffer och är 2 dagar yngre än jag.
    Tycker det vore kul att kanske träffas och diskutera lite hur långt vi kommit och vad som händer härnäst!

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar 27/8 2005?
  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Jag tror att han hade bott där hela sitt liv, men jag vet inte... Han bodde i "bananhusen" vid centrum. Min kompis bodde i Margretelund, på vitfåravägen tror jag det hette.

    Fick du rabatten från Bröllopsmässan eller? Jag fick det, 50:- om man handlar för 200. Jag ska köpa kuvert där och "Inbjudan" ark som jag ska klistra på kuverten. På Tiimari i Täby Centrum har jag hittad blanka hobbeykort i storlek A5 som man kan ha i skrivaren, när man viker ihop dem sen blir det A6. Vi har inte köpt det är, men jag har tittat ut vad jag ska ha!

  • Veronika

    Jenny+Thomas
    Det var verkligen inte dyrt! Vad tror du frakten blir då, en klänning väger väl inte så mycket? Akta dig för tullen bara, jag har beställt en del kläder från USA och tullen tog ut nästan lika mycket som kläderna kostade... Inte kul!

    Min klänning kostade 3800:-, eller ja tyget! Men jag fick den... Iris är så gullig, det är hon som syr den. Det är en väldigt bra kompis till familjen. Hon resonerade så här: "Om man har pengar ska man spendera dem på dem man älskar medan man kan, så det här betalar jag!" Hon blev eld och lågor när jag frågade om hon ville sy min klänning! Ska bli jättekul att åka dit och prova snart, än så länge har jag bara fått prova en "testklänning" i lakan, för att kolla storlek.

  • ~ 27 Aug ~

    Veronika:

    Okej..det tror jag att jag vet var det är..Jag bodde väl lite utanför "Maggan",men det är lättast att beskriva det som att man bodde bakom,för det e det ju egentligen..(eller framför? ) Söravägen bodde jag på iallafall..

    Japp,fick den där rabatten från bröllopsmässan.. Vet inte än vad för papper eller kuvert eller så som jag ska köpa,utan tänkte gå dit å försöka få lite inspiration..

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~

    Hade du tänkt gå på Panduro i stan? Kanske vi kunde mötas där och kika tillsammans någongång? Jag har bara tittat på nätet än så länge. Det finns en Panduro i Solna Centrum, (jobbar i Solna så det är ganska nära) men den i stan är ju större. Kanske vi kan få inspiration av varandra!

  • Skrutthumlan

    Veronika

    japp, jag har varit på istortsett alla BT-Stockholm träffar sedan i höstas
    Det är sååå himla trevligt
    Det är så roligt att se hur alla är kreativa och hur alla har olika ideer och funderingar inför det hela.
    De flesta brukar ta med sig lite saker att visa, jag brukar ha med mig min lilla bok (som numera blivit utbytt mot en pärm för att få plats )

    Men ta gärna med dig det du har och vill visa!

    Det där med baraxlat måste jag verkligen ta reda på..fast vår kyrka är jätte liten och ligger ute på landet och dessutom är det Kristians släktingar som sköter om den ( de bor grannar med kyrkan )
    Så jag hoppas verkligen inte att det blir strul, man vill ju inte skyla den fina klänningen....

    /Louise

  • Veronika

    Skrutthumlan

    Då är det nog bäst jag gör iordning min pärm som jag tänkt ett tag, för just nu har jag en "Bröllopslåda" med allt material!

    Jag vill inte heller skyla min klänning!
    Pratade precis med bokningen på vår kyrka och sa bara "Äsch, strunta i det! Det är bara gammalmodigt!" Så nu känner jag mig lite lugnare!

  • ~ 27 Aug ~

    Veronika:

    Ja,det vore ju jätteskoj! Jag hade tänkt att dra med mig min svägerska också,för hon fick också en sån där rabatt (vet inte ifall hon sparat den men..)
    Vet ju inte för hur mkt man shoppar,men då kan ju hon handla hälften å jag hälften..(förutsatt att det blir över 200 för varje då)

    Hoppas det är okej för dig? Annars kan jag åka in själv,det e inga problem..
    Kan ju handla hälften där då å ta den rabatten å sen åka med svägerskan till Skärholmen å handla med hennes rabatt där..så det går att lösa på vilket sätt som helst..

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~

    Vad kul! Då ska vi bara hitta ett datum som passar... Det här veckan är redan fullbokad, nästa vecka (v.7) är nog bara torsdagen tom. Sen (v.8) är jag upptagen tisdag... Hur snart tänkte du köpa material? Vi kommer bestämma allt på lördag så sen är det fritt fram för mig att börja handla!

    Jag slutar halv 5 måndag & tisdag, 4 resten av veckan. Jag är inne i stan på en halvtimme med pendeln.

  • Veronika

    v. 8 ska det stå, inte smilegubbe! 8)

  • ~ 27 Aug ~

    Veronika:

    Hehe..okej..Tjaa..jag kan väl börja handla närsomhelst efter den 25:e i princip..
    Jag är också inne i stan på en halvtimme ungefär..

Svar på tråden Stockholmsbrudar 27/8 2005?