• Veronika

    Stockholmsbrudar 27/8 2005?

    ~ 27 Aug ~
    Ne, svara i telefon är inte min starka sida. Jag har gjort det så länge nu. Jobbade som telefonist/receptionist förut. Jag har egentligen inga problem att prata i telefon, det är bara det här när alla kunder ringer med samma fråga och man får rabbla en lång prislista hela dagarna. Det är inte kul!

  • Veronika

    Sep brud
    Ville bara ha något annorlunda, inte ha det som "alla andra". Sen har så många undrat när vi tänker gifta oss eftersom vi faktiskt varit förlovade i 5 år när vi väl giftr oss, många tycker nog att det är lite länge...

  • Veronika

    Sep brud
    Precis!!! Och vi har väntat ganska länge så måste det ju bli väldigt "gott"... eller hur!

  • Veronika

    Jenny+Thomas
    Jag lämnade dem till Glasverkstan på Sibyllegatan 18. Det kotar 15:- per tecken. Jag lämnade in dem i tisdags och de är klara 18 mars, så det tar lite tid. Fast å andra sidan sa jag ju att det inte var någon brådska! På Askvalls grayr kostar det 19:- per tecken, minimi 340:- per glas,så jag slog till direkt när jag hittade Glasverkstan!

    De graverar namnet på glaset och datumet på foten, för att man inte ska få massa siffror i ansiktet när man dricker. Det hade jag inte tänkt på, men nu håller jag med om att det blir väldigt mycket snyggare.

    Glasen köpte jag på Cervera, märket Spiegelau. Här kan du se bild på dem:
    www.spiegelau.com/english/sortiment/sweetheart/framesweet.htm
    Det är champangeglasen längst till höger

  • Veronika

    Jenny+Thomas
    Tack! Ja, mitt namn på ena och hans namn på andra. Datum på foten som sagt.

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Japp! Blir lite långtråkigt! Förhoppningsvis har jag ett nytt jobb på gång till sommaren. Jobbade du på dagis, eller skola eller vad var det? Gjorde du det innan du fick barn också?

  • Veronika

    Tingeling__
    Tack!
    Vaddå du vill också ha massa idéer, det är ju bara att brainstorma lite! Hur långt har ni kommit? Säg till om du vill ha lite hjälp, det är bara kul!

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Det skulle också vara typ administratörsjobb, fast helt annorlunda1 Jag sköter kvittohantering åt en kille idag (extraknäck, det är en kompis till min farbror). Jag sammanställer hans kvitton och skickar dels till ett företag här i Sverige och dels till ett företag i England, han jobbar som konsult. Nu håller på och öppnar ett eget företag och behöven en "spindel i nätet" och det kommer antagligen bli jag! Det kommer bli mycket kvittohantering, boka resor och sånt. Självklart lär det väl bli telefon då med, men jag behöver inte sitta och rabbla samma sak hela dagarna! Telefonen tror jag aldrig man kommer ifrån så länge man har ett kontorsjobb...

    Om vikariatet är på obestämd tid blir du nog kvar ett tag... De verkar ha svårt att hitta folk till typ dagis och skolor. Det tycker jag är synd! Det är ju de jobben som bygger upp hela samhället! Bra jobbat!!!

  • Veronika

    Sep brud
    Vi kommer ha vår skål först när vi kommit till festlokalen. Gästerna kommer ju innan occ och hinner väl dricka ett glas innan vi kommer. Vi komme ha skålen på Cedergrenskas terass (om det är fint väder, hoppas!). Självklart kan man ha en skål utanför kyrkan också om man vill, men kolla det med kyrkan först! Vi gifter oss sist den dan, det är 2 ellre 3 vigslar före oss. Kyrkovärden räknar med att folk är borta 30 minuter efter vigseln och kommer 30 minuter innan vigseln, på så sätt hinner hon rensa upp iför nästa par. Eftersom vi är sist skulle vi nog kunna ha en skål utanför kyrkan, men de andra skulle inte hinna det. Förstår du hur jag menar eller blev det rörigt...? Hur som helst kommer vi inte ha det eftersom vi har tillgång till festlokalen ungefär en halvtimme efter det att vi beräknas lämna kyrkan, så vi hade ändå inte hunnit.

    Däremot skulle jag vilja skåla i mina nya glas en gång till när vi äter tårta sen på kvällen!

  • Veronika

    Sep brud
    Nej, jag ville dubbelkolla med honom att han också tyckte det var en bra idé, så han vet om dem! Däremot funderar jag på att köpe ett visitkortsetui som lite morgongåva till honom. Sen ska jag beställa 2 t-shirts också som det står "Just Married!" på, men den ena är ju till mig själv så jag ville inte ha det som morgongåva utan mer som en gåva till oss från oss, typ...

    Ska du ge din m2b nån morgongåva eller liknande present?

Svar på tråden Stockholmsbrudar 27/8 2005?