• Veronika

    Stockholmsbrudar 27/8 2005?

    Sep brud
    Jag hittade visitkorts etuit på Calligraphens hemsida. Jag tänkte att när han ine använder den till visitkort an man ju ha pengar eller kreditkort i den när man är ute.

    Det som finns på Calligraphen där man kan gravera in namn är: flasköppnare, bokmärke, fickkniv, fickplunta, sedelklämma, nyckelring. Sen fanns det även en hjärtformad vinkork. Kika på www.romance.se under accessoarer oh sen presenter. Jag ska beställa den och ett strumpeband samt lite rosetter som jag ska ha till placeringskorten. Tyvärr måste man beställa över 400:- om man inte vill betala en extra avgift på 95:-.

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Så här är det. Han hålller på med ett nytt projekt och i början kommer de sköta allt själva (han och en kollega). Sen när/om de behöver hjälp så får jag jobbet, jag kommer inte behöva söka. Problemet är at han inte kan säga något bestämt om när det kommer bli av!

    Ska bli jättekul att få se era kort! Jag kommer skicka de engelska den här veckan och samtidigt börja med de svenska.

  • Veronika

    vronk
    Melanders blommor ligger på Hamngatan 2 och Bernzons blommor på St.Eriksgatan 76. De är de enda jag vet som gör brudbuketter, men jag antar att alla blombutiker kan göra brudbuketter så det är väl bara att kika in hos några antar jag... Jag åker pendel in så jag kommer till Centralen ganska precis halv 5. Vart hamnar du och när kan du vara inne i stan?

    Om någon annan är intresserad av att titta på brudbuketter på onsdag så är det bara att hänga på!

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    OK! Men det duger väl. Då vet man ju på ett ungefär!

  • Veronika

    vronk
    Vad händer inför morgondagen?

  • Veronika

    vronk
    Jo nu är jag jättearg på dig!!! Självklart inte! Hoppas du mår bättre snart. Jag lg själv i influensan förra veckan, men jag slapp kräksjukan. Jag hade feber, hostade och snorade jättemycket. Det var typ som en förkylning fast man hade ont i hela kroppen och orkade inte gå ur sängen. Men jag jobbade några dagar förra veckan och jobbar nu, så det känns mycket bättre.

    Usch vad jobbigt för dig, tycler verkligen synd om dig! Vi kan träffas nån annan gång, tänk inte på det. Om du fortfarande vill är det ju bara att du hör av dig när du blivit frisk igen.

    KRAM!

  • Veronika

    Tänk inte på det, se till att bli frisk istället!

    Ha det bra!

  • Veronika

    Oj, här har aktiviteten avtagit!

    ~ 27 Aug ~ & Anna-Klara:
    är ni redo för imorgon? Vi skrev ut alla svenska inbjudningskort igår så jag kommer kunna ta med ett och visa. Min klänning har börjat ta form nu! Hon har börjat sy på överdelen och jag ska dit och prova på torsdag. Känns jättekul!

    Vi ses imorgon!

  • Veronika

    Anna-Klara
    Hur ser det ut för dig, kommer du?
    Jag vet att klockan är mycket, och du kanske redan åkt i så fall. Jag går ner i centrum och står vid ingången klockan 2. Nu vet ju inte jag hur du ser ut, men jag får hoppas på att du hittar mig i så fall!

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Jag väntade till kvart över. Jag har inte hört något från Anna-Klara än. Vi får försöka hitta något nytt datum att träffas!

    Anna-Klara, är du kvar?

  • Veronika

    Tur att jag inte hade så långt hem...

    Vi får väl ta det efter påsk kanske, då har alla hunnit få lön!

  • Veronika

    Är ni kvar tjejer?

    Jag fick en idé i helgen. Både min och Christoffers morfar finns inte längre i livet så jag tänkte göra ett litet altare för dem under middagen. Jag har köpt ett blockljus som vi kommer placera på en liten rund spegel. Ställa det på ett bord tillsammans med ett kort på dem vardera. Mellan dem tänkte jag ha en vas där jag ställer min brudbukett under middagen. Vad tycker ni om det? Visst låter det fint!?

  • Veronika

    Jag köpte ett blockljus på IKEA som brinner i 28 timmar, det ska nog räcka!

  • Veronika

    vronk & ~ 27 Aug ~
    Vad säger ni, ska vi försöka hitta ett datum att träffas? Några förslag på plats och vad vi kan hitta på? Fika är ju ganska traditionellt, själv dricker jag varken kaffe eller te och vill inte äta så mycket sötsaker just nu (måste tänka på klänningen) så om ni har några andra förslag så vore det toppen!

  • Veronika

    Jag jobbar hela dagarna så tyvärr kan jag inga förmiddagar. Helg går jättebra för mig. Jag har absolut inget EMOT att fika, bara att det vore trvligt att kanske hitta på nåt annat, om vi kommer på nåt bra...

Svar på tråden Stockholmsbrudar 27/8 2005?