• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • Englabarn

    Jag är ganska ny här.. *oj*.. så unga brudar här? *Ler.. trodde jag vart i yngsta laget.. Får man fråga hur gammal din brudgum är/Vart ni kommer ifrån? Mvh Englabarn

  • Englabarn

    Hej Lucyinthesky!
    Samma här för oss.. budget bröllop, men vill våra föräldrar bidra m ngt så är de välkomna! Vi har precis bestämt oss för hur vi skall ha det, och det känns så bra -äntligen! Vi ska "göra" mkt själva och även använda oss av kontakter. Vi vill självklart ha ett fint&mysigt bröllop trots den knappa budgeten!

  • Englabarn

    Cotterpin! Tack för att du svarade.. Enligt mig själv har vi satt en ganska hög ribba, men som du skrev -blir det mindre så är det ju också ok! Tycker det ska bli roligt m allt "pyssel" efsom jag älskar att vara kreativ =) Ska göra make.up/hår/brudbukett/inbjudningskort själv.. jätte otålig *ler.. men kan ju inte göra grejorna nu.. Är ju ett tag kvar! Dock köpte jag klänning häromdagen.. såå mäktigt!!

  • Englabarn

    Hihi.. tänkte också sy själv, fast sen sa en kvinna till mig att d bringa otur att sy sin egen klänning -är lite skrockfull av mig så d fick bli en köpt klänning!! Vad har ni för datum? Jag har inte tänkt så mkt på bröllopet fråns nu;när man kan börja greja m saker och ting. Våra ringar gör vi i April hos en silversmed. I Feb kommer jag att göra smycken/tiara.. ojjj vad jag längtar!! Funderar på att överlämna mitt hår till ngn där jag jobbar.. kan somsagt vara skönt att även bli lite bortskämd på sin dag *ler..

  • Englabarn

    28 maj.. det är ju ganska snart ändå! Iaf om man jämför m mitt datum *Ler*.. Hur skall din klänning se ut -nyfiken!! Hur skall ert bröllop vara?

  • Englabarn

    Klänningen låter mkt vacker!! Imponerad av att du syr allt själv! Hur ser den understa klänningen ut framtill? Är det band över axlarna eller tub-tops-modell? Vad ska du ha för spänne?
    Vi har haft sååå ont i magen båda två ang vilka vi ska bjuda osv. Vi har många att bjuda och fick ej ihop d med budgeten. Sen är vi även väldigt osäkra på många -partners till våra vänner, som vi varken känner eller har ngt gemensamt med (synd). Men nu har vi kommit fram till;vi gifter oss kl 15 i kyrkan, då är ALLA som vill välkomna (notis i tidningen). Efter kyrkan så bjuder vi på bröllopstårta + kaffe/alkoholfritt i församlingshemmet.. där kommer även att finnas finare choklad+frukt=) (Man måste OSA för detta såklart). Senare på kvällen har vi valt ut ca 20 pers som får följa m oss till en mkt vacker restaurang vid havet, där kommer vi äta en lyxig bröllopsmiddag+tårta och bara njuta.. På kvällen bjuder vi ENBART de vi känner och tycker om, alltså inga partners som vi inte känner.. kanske låter hårt, men vi har valt att ha d så här, för VÅR skull!

  • Englabarn

    Känner också att jag borde gå och lägga mig *ögonen börjar gå i kors*..*ler*.. Men vore väldigt kul om vi kan fortsätta att prata om våra bröllop ngn dag?!
    Tack för samtalen hittills..
    Sovgott/kram Englabarn
    Ps)Bor i Skåne, Närheten av Hbg(Ds

  • Englabarn

    Tack så mycket allihop för ert gensvar.. spännande att höra om hur ni skall ha det! Jag har nästan precis "förstått" att jag verkligen skall gifta mig.. det är såklart en underbar känsla i kroppen! För min del träffade jag min K i juni 2002.. men till en början umgicks vi bara.. ett halvår senare blev vi ett par, två månader senare flyttade vi ihop.. och efter att ha varit tillsammans i 4 mån och 22 dagar förlovade vi oss.. Och i Aug-05 gifter vi oss! Visst det har gått fort, men han är verkligen den rätte..

  • Englabarn

    Roligt att det är så många unga flickor som gifter sig idag.. bland mina vänner är d bara ett par som gift sig -men d vart nog lite för att d fick en underbar dotter för ca två år sedan, ville liksom vara en fam, på "riktigt".. En fråga, kan uppfattas som stötande kanske, men fråga ändå (ej illa menat) ni tjejer som gifter er och är unga, har d att göra med att ni är kristna? FÖRLÅT om ngn nu tar detta på "fel sätt"... bara nyfiken. Själv är jag inte kristen.. Hade nämligen en vän vars vänner (ca 4 st) som gifte sig för ca 2 år sedan, just för att d vart kristna.. d var ca 23-25 år gamla. Det var mer accepterat att vara tillsammans för de om d vart gifta..

Svar på tråden Unga brudar?