• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • Cotterpin

    Hej!
    Fyller själv 23 innan vi gifter oss i maj.
    Vet inte om man är direkt ung eller ovanlig här. Många som är i yngre 20års åldern.

  • Englabarn

    Jag är ganska ny här.. *oj*.. så unga brudar här? *Ler.. trodde jag vart i yngsta laget.. Får man fråga hur gammal din brudgum är/Vart ni kommer ifrån? Mvh Englabarn

  • Lucyinthesky

    Hej jag kommer vara 24 och han 22 när vi gifter oss i september. Vi ska betala allt själv så vi får ha ett budgetbröllop, men vi e nöjda med det! Sen om våra föräldrar vill bidra med något får dom givetvis det, men inget krav!
    Tycker att det ska bli skoj!!

  • Englabarn

    Hej Lucyinthesky!
    Samma här för oss.. budget bröllop, men vill våra föräldrar bidra m ngt så är de välkomna! Vi har precis bestämt oss för hur vi skall ha det, och det känns så bra -äntligen! Vi ska "göra" mkt själva och även använda oss av kontakter. Vi vill självklart ha ett fint&mysigt bröllop trots den knappa budgeten!

  • Cotterpin

    Min sambo är 33, så han är inte direkt ung längre *le* Och vi bor i norra halland.
    Våran budget ligger nog rätt högt, men det är mycket pengar när man inte tjänar så mycket. Blir det billigare är det bara positivt!

  • Englabarn

    Cotterpin! Tack för att du svarade.. Enligt mig själv har vi satt en ganska hög ribba, men som du skrev -blir det mindre så är det ju också ok! Tycker det ska bli roligt m allt "pyssel" efsom jag älskar att vara kreativ =) Ska göra make.up/hår/brudbukett/inbjudningskort själv.. jätte otålig *ler.. men kan ju inte göra grejorna nu.. Är ju ett tag kvar! Dock köpte jag klänning häromdagen.. såå mäktigt!!

  • Cotterpin

    Själv gör jag inbjudningskort/pappersaker, dekorationer, smycken, tiaran, slöjan och klänningen själv :)
    En kompis skall sminka och fixa håret dock, skönt att inte behöva tänka på det!

  • Englabarn

    Hihi.. tänkte också sy själv, fast sen sa en kvinna till mig att d bringa otur att sy sin egen klänning -är lite skrockfull av mig så d fick bli en köpt klänning!! Vad har ni för datum? Jag har inte tänkt så mkt på bröllopet fråns nu;när man kan börja greja m saker och ting. Våra ringar gör vi i April hos en silversmed. I Feb kommer jag att göra smycken/tiara.. ojjj vad jag längtar!! Funderar på att överlämna mitt hår till ngn där jag jobbar.. kan somsagt vara skönt att även bli lite bortskämd på sin dag *ler..

  • Cotterpin

    Är inte alls skrockfull av mig och har inte hittat en kläning som ens liknar den jag har i mitt huvud. Älskar dessutom att sy och har sytt ett par långklänningar innan.
    Vi gifter oss 28 Maj.
    Har väntat länge på att det skall bli 2005 så man kan börja göra och köpa saker. Skall ner till guldsmeden, fotografen och floristen nu snart. Skall bli såå skönt!

  • Englabarn

    28 maj.. det är ju ganska snart ändå! Iaf om man jämför m mitt datum *Ler*.. Hur skall din klänning se ut -nyfiken!! Hur skall ert bröllop vara?

Svar på tråden Unga brudar?