• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • Englabarn

    Hej hej mmmajzannn!
    Vart bor ni? Ni har samma datum som vi *ler*

  • StinaGerman

    Hej Englabarn,
    Intressant, detta med egna ringar! Har du/ni förlovningsringar sedan tidigare? Det har vi, min är i vitt och vanligt guld, dessutom med sten. Blir lite knepigt att kombinera med silver, eller vad tror du? Jag o min argentinare ska gifta oss i september, jag har precis börjat planeringen, det är sååå kul!

  • bumbi_lola

    Hej!

    Jag kommer att ha fyllt 22 och min sambo kommer att ha fyllt 26 när vi gifter oss. Klart att man känner av det rent ekonomiskt, speciellt som jag kommer att sitta i skolbänken och leva på studielån vid tidpunkten för giftemålet. :)

    Ha det bra!

  • Jade

    Ett tips är att försöka skippa onödiga utgifter. Ta inte de dyraste inbjudningskorten..och fråga hjälp av vänner i samband med bröllopet. Kanske en vän som kan binda buketten, en annan som kan fixa håret. Eller rent av få bröllopstårtan bakad av någon bekant?

  • Englabarn

    Hejsan StinaGerman!
    Vi har väldigt enkla, ganska breda förlovningsringar(silver).. kommer ev att göra om dem, eller göra nya som vi grejar med.. hm, svårt att förkl. Ska försöka fixa m ngn bild! Jag tycker att man kan blanda, men bara så länge d ser stilrent ut =)
    Ja visst är det kul att börja planera, spec allt roligt!
    Kram

  • fritzh

    Hej!
    Både jag och min blivande kommer att vara unga..
    jag kommer vara 23 år och han 22 när vi gifter oss den 28 maj -05!!!!

  • HansiBansi

    bumbi_lola
    Jag sitter också i skolbänken och pluggar när vi gifter oss. Är färdig till Jul. Men det går ändå. Syr klänningen själv, kompisar fixar håret och make, hyr en lokal och tar catering dit i form av en väldigt enkel buffé. Gör inbjudningskort, och alla andra trycksaker själva o.s.v. ringen/ringarna kostar inte så mycket och ja, allt man kan spara in på gör att det blir billigare. Visst är det trevligt med en stor pampig fest med 3 rätters o.s.v. men man gifter sig ju faktiskt inte för festens skull...
    Jag tror att det kommer att gå alldeles utmärkt för er! =)
    Lycka till!

  • vintertid

    Vi är båda 24 när vi gifter oss. Vi är väldigt beroende av föräldrarnas insats (ekonomiskt) men kan även tänka oss enklast möjliga, vi vill ju bara gifta oss! Hur som haver lutar det mot en trevlig fest iaf. Vi räknar med att stå för en tredjedel av kostnaderna själva, och det ska då täcka kläder, hår, smink, ring, bukett, trycksaker och fotograf. Ev. resa betalar vi såklart själva.

  • fritzh

    Är det någon här som ska gifta sig i Maj?

    skulle vara roligt att höra hur långt ni har kommit i planerandet och fixandet!

  • HansiBansi

    fritzh
    Japp, 7:e maj är datumet som gäller.
    Vi har bokat kyrka och festlokal och beställt catering. Gäslistan färdig och inbjudningskorten är klara (inte upptryckta och skickade). Tyg till klänningen är bestämt... det är väl typ det.
    När är ditt datum? Vad har ni gjort?

Svar på tråden Unga brudar?