• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • bumbi_lola

    mmmajzannn:

    Vi håller på för fullt vill jag lova. Det var inte tänkt att vi skulle gifta oss i år egentligen, men känslan var bara rätt. Vi har hittat lokal och preliminärbokat, och vet vad vi vill. Många timmars prat och planering! Nu gäller det bara att hitta sakerna som behövs och som tur var har vi en underbar tärna och bästa vän som hjälper till otroligt mycket.
    Men det är många detaljet kvar.
    Själv då? Hur går det med allt?

  • mmmajzannn

    bumbi_lola:
    Jo, det går bra, jag ska nu sy upp en klänning=) det är det finaste jag har sett, så jag är sååååå lycklig att jag ska få bära den=) Men annars så går det på räls, har beställt från panduro, till mina servettringar och inbjudningskorten. Och sen har jag beställt tiara och näbbklänningar=)) Har valt färgtema: vinrött=) Det är skoj det här nu, det känns som att det börjar hända saker nu, lite mer verkligt!

  • bumbi_lola

    mmmajzannn:

    Gud va skönt att du har hittat en klänning du verkligen tycker om. Det är ju så oerhört viktigt! Det där med panduru ja... gud, va saker de har! Var inne i nätbutiken och tittade runt och nog tog det sin tid. Hur kommer korten att bli då? Vinrött - vackert. Oerhört. Blir en mullig, varm känsla. Vi har valt champagne - rosa. Presenterar oss på ett bra sätt, så inga kommer bli förvånade. Men visst är det skönt när det börjar hända saker. Att känna att man står på samma punkt kan kännas aningen frustrerande. :)

  • mmmajzannn

    bumbi_lola:

    Våran inbjudningskort kommer att bli guldfärgade med ett "rivet"papper på klistrat-ett beiget, där det står love love love love,...sen kommer jag klistra fast 2 ringar och röda guldhjärtan,.... låter kanske inte så fint, men dom kommer att bli suuuuuperfina!

    jag funderade på att ha ljusrosa först, ville såååå gärna ha ljusrosa linne servetter, men insåg ganska snabbt att det skulle inte bli billigt. Så jag har valt vinröda servetter i linnelook, med servettringar.

  • LillaHanna

    Vill bara önska alla unga, blivande brudar lycka till! Själv ska jag fylla 20 år i år och gifte mig förra sommaren med mina 20-åriga man. Nu bor vi ihop & var på bröllopsresa i USA och har ett jättebra liv..! Lycka till ni andra!

  • Englabarn

    Hej LillaHanna! Låter tipptopp.. Önskar Er lycka till i framtiden!!

  • HanOchJag

    Hej hej..
    Jag är 25 och killen min är 27. Sitter i drömmarnas land och kollar runt lite för att så småning om kunna planera på "riktigt" skulle vara kul att snacka med någon/några som kommit lite längre och är ungefär samma ålder,.Som du skrev englabarn så är den ekonomiska biten lite annorlunda när man är lite yngre.. =0)

  • Blåklinten

    Hej...Jag är 22 (fyller 23 i höst) och min blivande 25 (fyller 26) vi ska gifta oss 9 juli.
    Sparar pengar varje månad och lägger alla mynt i en låda och försöker köpa saker efter hand så inte allt kommer på en gång.

    Men jag håller med om att man hela tiden har de där med ekonomin i huvudet

  • Bride2B..

    Hej på er!! :)

    Jag är också vad man kan söga en ung brud Jag fyllde 20 år för knappt 1 månad sedan, min blivande är 19 år och fyller 20 år ca 20 dagar innan vårt bröllop :)
    Vi har satt datumet den 3:e september och har det ganska tajt just nu. Vi har också köpt lite saker då och då, men inte mycket alls. Det mesta är planerat men det är mycket kvar (mycket smådetaljer osv). Min blivande gör lumpen just nu så det är bara jag som sparar pengar, har varit arbetslös i 6 månader och fick ett jobb nyligen, den 11/1, så som ni förstår så är det lite tajt med pengar för oss med, ekonomi är alltid ett problem *rycker på axlarna och ler* men jag längtar sååååååå :D

Svar på tråden Unga brudar?