• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • Englabarn

    Det började med att jag gick en silversmideskurs (JÄTTEKUL).. efter det kom jag på att -självklart ska vi göra våra egna ringar!! Inte så svårt som man kanske kan tro.. Vill verkligen tipsa dig om detta, kurser finns i Båstad =) Inte så långt ifrån dej väl? (Förlåt om jag misstar mig?!).. Vi har utformat ringarna tills, gör våra "egna" så att säga.. Sen kommer ju då jag att göra resten av mina smycken:är i Feb den kursen kommer att gå *LÄNGTAAAAAAAAAAAR*...

    Våra ringar gör vi i April, då kommer d vara en privat kurs för mig och min blivande och ev några vänner..Sugen på att vara med =) ?!

    Sovsågott, borde också sussa nu.. (svårt att slita sig bara=)...
    Hoppas vi kan prata mer im?
    Nattinatt Englabarn

  • Helena 2/7 -05

    Vi gifter oss om 6 månader och jag är då 21 år och min blivande 24 år.
    Vid bröllopet har vi vart tillsammans i drygt 6,5 år och vi har även två barn som då kommer att vara 5 år respektive 2,5 år.

    Från början var vi inställda på att betala hela kalaset själva, men det ville inte våra kära föräldrar gå med på
    De insisterade på att få dela på kostnaderna för festen, men resten står vi för själva. Trodde dock att kostnaderna utöver festen inte skulle bli så höga, men där bedrog vi oss visst.

    Jag studerar och min sambo jobbar med helt ok lön, tack och lov

  • Englabarn

    Hej Helena 2/7 -05!
    *Impad*.. en hel familj vid din ålder!! Blir avis.. =) (Hoppas du inte tar illa upp över min mening, försökt skriva om den ca 43 ggr).. Menar väl av hela mitt hjärta!
    Mmm, kostnaderna stiger ganska fort i takt som man kommer på mer och mer.. Jag studerar också & sambo jobbar, verkar vara ganska vanligt?!

  • Englabarn

    Hej HansiBansi!
    Läste du mitt meddelande om att göra sina egna smycke? D finns kurser..

  • HansiBansi

    Hej Englabarn!

    Jo jag läste, är super sugen på att gå en sådan kurs. Men... vi har som sagt planerat ett riktigt budget bröllop och budgeten för ringarna är inte många tusenlappar (3 st) så jag tror inte att det är ett alternativ faktiskt =/
    Hoppas du kan skicka lite bilder på din ring när den är färdig det hade varit jätte roligt att se!!

    Jag har nu bokat kyrka, festlokal och catering! *lycklig*

  • My_

    Jag tycket att det är bara att gifta sig då det känns rätt. Det spelar väll inte någon roll hur gammal man är!
    Jag Är nyss fyllda 19, och jag gifte mig i somras och jag har aldrig ångrat mig en sekund utan vi älskar verkligen varandra och vill leva tillsammans hela vårat liv. Åldern har ingen betydelse!
    Lycka till!

  • tebeve

    Englabarn:::

    Jag e 24 o gifter mig i februari...tycker att det har varit helt ok me inblandningen. Har varit ganska hård från början med att det är vårt bröllop inte våra föräldrars.

    Kram

  • mmmajzannn

    Jag är 24 år, och vi ska gifta oss den 20 aug 2005 på min 25 års dag=)))
    Min gubbe han blir 31 nu i maj!

  • Englabarn

    Hej HansiBansi! Våra ringar blir inteee dyra.. vi har inte ens några tusenlappar att lägga på dem *ler*.. En kurskväll (ca 4h) är inte dyr, om man då är några st blir d billigare.. Dock krävs d kanske två tillfällen om man ska göra en speciell ring??.. Vi har dock räknat en kväll =) Ska absolut försöka greja m bilder när d e klara!! Ohh, vad skönt att du fixat så mkt! Själv är jag riktigt skraj, den personen som har hand om vår kväll på festen lovade att maila mig i mellandagarna (info/klartecken/menyer/osv).. inte hört av sig!! Vi har ringt som galningar hem/mob.. börjar ana att ngt inträffat? Kanske sem i Thail *orolig*.. Men hotelet där hon jobbar öppnar im igen, gissa vem som kommer kasta sig på tel 08.00...

  • Englabarn

    tebeve.. vart bor du?
    kram

Svar på tråden Unga brudar?