• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • Suusaan

    Jag och min sambo skall gifta oss i december -05. Då är jag 23 och han 25!

  • Englabarn

    Roligt att det är så många unga flickor som gifter sig idag.. bland mina vänner är d bara ett par som gift sig -men d vart nog lite för att d fick en underbar dotter för ca två år sedan, ville liksom vara en fam, på "riktigt".. En fråga, kan uppfattas som stötande kanske, men fråga ändå (ej illa menat) ni tjejer som gifter er och är unga, har d att göra med att ni är kristna? FÖRLÅT om ngn nu tar detta på "fel sätt"... bara nyfiken. Själv är jag inte kristen.. Hade nämligen en vän vars vänner (ca 4 st) som gifte sig för ca 2 år sedan, just för att d vart kristna.. d var ca 23-25 år gamla. Det var mer accepterat att vara tillsammans för de om d vart gifta..

  • ChristiansBrud

    Här är en till som kommer att gifta sig relativt ung, bröllop är planerat till sommaren/hösten nästa år. jag kommer då att vara 24, han 26.

    Englabarn. vi är absolut inte kristna, så det är inte av några sådanna skäl som vi gifter oss unga! det är väl mest för att vi var ganska unga när vi träffades. 18 och 20. och det känns bara så rätt.

  • EhjärtaK = sant

    Englabarn:
    ingen stötande fråga alls! (om du frågar mig i alla fall ).

    Vi är inte ateister, men utövar inte aktivt någon religion heller. Vi gifter oss absolut inte av religiösa fall, utan för att det känns rätt för oss .

  • Englabarn

    Christians brud! Tack för du ej tog illa upp.. Vi är inte heller kristna men det känns så rätt, en kool känsla tycker jag!! Har ni satt ngt datum?

  • Englabarn

    EhjärtaK=sant
    Tack för att du inte heller tog illa upp, sånt kan ju vara så himla känsligt! Undrar just vart ni alla unga brudar bor? Känner mig rätt ensam här nere i Skåneland.. ingen annan som ska stadga sig vad jag vet.. *hm*..

  • Suusaan

    Vi är inte heller troende, utan gifter oss för att det känns rätt. Vissa undrar hur man kan vara säker när man är så ung att detta skall hålla resten av livet. Jag svarar då att man kan ju aldrig någonsin vara säker oavsett om man är 23 eller 73 att det kommer att hålla resten av livet. Men ingen av oss kan överhuvudtaget tänka sig att leva utan den andra, och det är väl det man får gå efter, och inte hur det kanske kommer att kännas om tio år!

    Plus att jag av någon anledning (vet inte själv varför) vill vara gift innan jag skaffar barn, och jag vill vara ung när jag blir mamma!

  • Englabarn

    Suusaan! Håller med helt och hållet.. det finns ju som sagt inga garantier för ngt, men man kan ju försöka att göra det bästa av allt =) Eller hur jag ska förklara mig..

  • Bebbsen05

    Varken jag eller sambon är kristna och gör det alltså inte av någon sådan anledning...

  • Englabarn

    Någon av er som skrivit på min sida som är från Skåneland?

Svar på tråden Unga brudar?