• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • Elfina

    Jag fyller 24 i höst o min bilvande 24 i mars. vi har inte heller "ekonomin" men vi har turen att känna många bra människor som vill hjälpa. se om nån vill sy klänning, nån laga maten. det går, bara man vill, tro mig.
    lycka till

  • Jomenvisst

    Vi är båda 26. Den ena arbetar och den andra studerar. Men, vi har spritt köpen på ett år och sparat in på lite saker samt att vi fått ett bidrag från våra föräldrar. Men framförallt har vi knegat (jag extra) när alla andra varit lediga och då fått rätt bra OB. offrade ex. nyår med att vara nykter så jag kunde jobba dagen efter osv. Det kostar att ligga på topp men vad gör man inte för att det ska vara som man vill ha det. Vägrar att göra saker istället för. Så vi kompromissar med att ta bort vissa saker och satsar mer på andra. Som våra ringar. Ett ämne som vi talat om sedan vår förlovning för 4 år sedan. Nu får vi de ringar vi verkligen vill ha men de kostar 13.000kr. Men vi åker inte på någon bröllopsresa istället. Känns som att man kan ta vissa saker senare.

    Ett budget tips. Om ni ska byta efternamn så gör det samtidigt som det är dags att skaffa nytt id, pass osv. Kan ni vänta med att skaffa pass till hösten så får ni det nya för 400kr. Annars får ni kanske skaffa ett till om ni ska åka till länder som kräver det nya biometriska passet. (Nu kostar passet 275 Men, boka resan i flicknamnet om ni reser nära inpå bröllopet (Om du har ett giltigt pass). Speciellt till sommaren då det är milslåga köer. Skaffa pass nu alltså och slipp ett stressmoment alltså.

  • mmmajzannn

    Igår så fick jag mitt paket med min tiara och två näbbklänningar=) Jösses vad fint allt det var=) Jag är såååå lycklig just nu=)

  • mmmajzannn

    Och jag som har köpt papper å alla tillbehör till egna inbjudningskort så går allt åt PIIIIIIPsvängen,...!
    jag har köpt papper med kuvert för lite mer än 500,....hade blivit billigare att beställa färdiga å fina kort, för nu måste jag tillbaka till bokhandeln å köpa annat papper=(((
    Lite deprimerande är det ju,...och sen har jag köpt pärlor å tråd till servettringar, men jag ahr köpt fel ståltråd så det sket sig åxå! Ingen bra dag idag!!!

  • mmmajzannn

    Jag ahr beställt min drömklänning nu=) Den är klar om 5-6 veckor=)

  • mmmajzannn

    och jag ska tillägga att inbjudningskorten är klara=) Samt näbbarnas klänningar och näbbens kostym=))

  • mmmajzannn

    OCH,...........igår så fick jag mion dotters näbbklänning=) Den är sååå superfin, och hon kommer att bli som den lilla ängel hon är i den=)))

  • HansiBansi

    Vad roligt det är med glada och positiva människor!!! Kul att allting verkar gå din väg mmmajzannn!!
    Vi skickade inbjudningarna i torsdags, redan i fredags fick vi de första svaren! Det känns roligt, som att det är riktigt på riktigt nu!!!

  • mmmajzannn

    hansibansi:

    Våra inbjudnignskort är klara och jag har skickat dom till min kompis som ska skriva idom=)) hihihi=) skojjsigt=)

    När ska ni gifta er??
    Hur långt har du kommit? Eller ni kanske är klara med allt??

  • HansiBansi

    mmmajzannn:
    Vi gifter oss den 7:e maj. Ja vi har väl egentligen inte gjort någonting... är inte så stressad över det heller... *cool* ;)
    Nä men allvarligt talat så har vi som sagt skickat ut inbjudningarna (utom till farmor och pappas syskon och deras barn. Vill nämligen ta det personligt med Farmor och det har vi inte möjlighet till förrens nästa helg, så då får hon och hennes gubbe inbjudan i handen samtidigt som vi tar en fika där. sen skickar vi till resten på måndag), mamma har fått mönster och tyg till min klänning, vi ska prova första gången på lördag :). Sen har vi fått en smoking till Mattias som mamma också ska fixa, sy in och lägga upp och sådär. Skor till M har vi köpt... på skopunkten ;)
    Som du märker är det ett väldigt budget bröllop och det känns hur bra som helst!!
    Kyrka, lokal och catering är bokad.
    Det är väl i princip det... =)

    Själv??????

Svar på tråden Unga brudar?