• Englabarn

    Unga brudar?

    Hej! Skall gifta mig om ca 8 mån med min Underbara K... Jag är 23 år gammal (fyller 24 år i Okt). Jag undrar om d finns några blivande brudar som är jämngamla med mig här? Kanske inte mer annorlunda för att man är yngre? Men det jag kan känna är det ekonomiska, vi vill gärna gifta oss -men lever kanske inte med samma ekonomiska trygghet som äldre par? Är det skillnader ang "hur mycket föräldrarna finns med i bilden" osv. Nyfiken! Skulle bli väldigt glad om jag fick kontakt med yngre brudar iaf..
    Mvh Englabarn

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • Bröllopstokiig

    vi var båda 23 när vi gifte oss....hyfsat billigt...tack vare att jag fixat mycke tsjälv i god tid...fick hjälp ekonomiskt av föräldrarna och mycket hjälp av slälkt och vänner....totalt gick själva viseln och festen nog inte på mer än 15 000 skulle jag gissa. Och då hade vi 90 gäster på middag och ca 140 på mottagning efteråt.

    pg.photos.yahoo.com/ph/cybbeko/album&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

  • Kåpe

    20th century fox:
    va otroligt fina ni var! klassiskt men ändå annorlunda. blev helt tagen av skönheten :)

  • 20th century fox

    Kåpe -tack, tack....det känns kul att det går att få ett fint bröllops så billigt även om allt inte blev perfekt enligt mig...men man får släppa alla detaljer efter ett tag och koola ner sig lite :D

  • Jade

    Vi gifte oss i augusti-04. Jag var 21 och min man 25. Det kan tyckas ungt men vi hade varit tilsammans i 3 år och det kändes naturligt att binda oss efter allt vi gått igenom tillsammans. Vi valde att betala vårat bröllop själva, och även sköta alla arrangemang på egen hand. För att få det att gå ihop ekonomiskt fick vi dra ner på en del utgifter. Inte käka ute så ofta eller köpa så mycket nya kläder. Våran nota hamnade på ca 65000 kr för bröllopsarrangemang samt fest för 80 pers + 24000 för bröllopsresan 2 veckor. Det är mycket pengar men vi hade inga planer på att satsa på insats eller köpa ny bil osv, så kändes kul att satsa på ett bröllop och alla de minnen vi har från den dagen.

  • Englabarn

    20th century fox!
    *WOW*... så otroligt vackra ni var och allt vart så "sagolikt".. svårt att förklara men jättttefint verkligen!!

  • Lantlollan

    Hejsan tjejen!!
    Jag är oxå en relativt ung brud, är 23 år (fyller 24 i mars), min blivande fyller 26. Vi har varit ihop i fem år och detta känns så rätt, ett naturligt steg. Vad spelar åldern för roll?
    Visst ekonomiskt är det lite snärjit, vi har sparat 20 000 som ska räcka enligt våra beräkningar. Man får göra mycket själv, ta det lugnt och njuuta... men tänk vad snygga vi är på bröllopskorten, unga och vackra.

  • Lucyinthesky

    Här e en till. Kanske har jag skrivit i denna tråden tidigare, eller?
    Iaf, vi gifter oss i september då e jag 24 o han e 22. Bor i Trelleborg.

  • Englabarn

    Hej hej 20th century fox & c/o!!

    Vi kommer först att ha vigseln (såklart).. i kyrk, sen kommer vi bjuda in ALLA som vill komma på kaffe/tårta och småplock i fsamhemmet! Vi har fått lösa det så här, dels pga ekonimin och för att vi tror d blir en bra grej! Vi har så otrolgit svårt för att välja, när man ska bjuda människor i ens närhet/släkt och d man umgåtts med som barn.. mådde riktigt dåligt av att inte kunna bestämma oss..

    Dock kommer vi ha en liten bjudning på kvällen, som kommer infatta ca 25 personer, en middag som vi skall ha i ett privat hus.. (hyr).. Vi beställer mat ifrån ett ställe här på Bjäre. (Hyffsade priser, så d känns bra!).. Har även varit och storshoppat inredningsprylar =) som vi skall smycka stället med.. *hehe*.. bland annat ca 40 m Britt!! (Tyg från IKEA)..
    Kommer att göra efterrätt själv, och hoppas på ett otroligt vackert väder hela dagen/kvällen då vi tänkte gå ner på stranden på kvällen och ta vackra kvällsbilder!!

    Vi har samlat ihop en budget på ca 30 000:- Vi har räknat ut att vi kommer klara d precis (ALLT inräknat).. men får ett bidrag av mina föräldrar också, känns otroligt snällt och är såååååå glada för d! Hade eg tänkta att klara d själva, d gör vi nu också men vill inte vara otacksam och "högfärdig" så vill d hjälpa oss blir vi så glada så!!
    *Betyder mkt för oss*

    Hela vårt bröllop är lite speciellt.. då min tärna kommer vara min bästa killkompis och min hund näbb.. Min sambo har två bestmans.. och tja.. inga inbjudningar till dagen; utan man bjuder sig själv =)

    Längtar och hoppas att allt ska bli så bra så *ler*

    Hur går d för allas planerande??
    Kram

  • Elfina

    Jag är 23(24 i nov) min m2b fyller 24 om några dagar. Vi känner oxå att detta är ett naurligt steg för oss då vi gått igenom mkt. De mesta fördomarna möter jag från människor i vår egen ålder. Men våra familjer o vänner är bara glada. Vi har sån himla tur att vi fått allt så billigt. Vi känner kocken, servitörerna, floristen, skräddaren, frisören, fotografen, prästen. Alla har gett oss kompispris(bra kompispris) eller har vi fått det som en bröllopsgåva. Så det känns jätteskönt. Men det är fortfarande en del pengar som ska dras in. Men det kunde blivit bra mkt dyrare. Men det går att få billiga bröllop, bara man vill..

Svar på tråden Unga brudar?