• Elfina

    Unga brudar?

    Jag fyller 24 i höst o min bilvande 24 i mars. vi har inte heller "ekonomin" men vi har turen att känna många bra människor som vill hjälpa. se om nån vill sy klänning, nån laga maten. det går, bara man vill, tro mig.
    lycka till

  • Elfina

    Jag är 23(24 i nov) min m2b fyller 24 om några dagar. Vi känner oxå att detta är ett naurligt steg för oss då vi gått igenom mkt. De mesta fördomarna möter jag från människor i vår egen ålder. Men våra familjer o vänner är bara glada. Vi har sån himla tur att vi fått allt så billigt. Vi känner kocken, servitörerna, floristen, skräddaren, frisören, fotografen, prästen. Alla har gett oss kompispris(bra kompispris) eller har vi fått det som en bröllopsgåva. Så det känns jätteskönt. Men det är fortfarande en del pengar som ska dras in. Men det kunde blivit bra mkt dyrare. Men det går att få billiga bröllop, bara man vill..

  • Elfina

    Anastella; haha, jag är ifrån kristianstad.. är din sambo därifrån? Själv ska vi gifta oss I forsakar i Degeberga. Åk dit o titta nån dag, fantastisk ravin med bokskog.. vårat magiska datum är 9.e juli..

  • Elfina

    Jag bor i sthlm nu, men bodde i Kristianstad fram till -99 På Gamla Näsby.
    jag är 81.a..

Svar på tråden Unga brudar?