• Englabarn

    Unga brudar?

    Christians brud! Tack för du ej tog illa upp.. Vi är inte heller kristna men det känns så rätt, en kool känsla tycker jag!! Har ni satt ngt datum?

  • Englabarn

    EhjärtaK=sant
    Tack för att du inte heller tog illa upp, sånt kan ju vara så himla känsligt! Undrar just vart ni alla unga brudar bor? Känner mig rätt ensam här nere i Skåneland.. ingen annan som ska stadga sig vad jag vet.. *hm*..

  • Englabarn

    Suusaan! Håller med helt och hållet.. det finns ju som sagt inga garantier för ngt, men man kan ju försöka att göra det bästa av allt =) Eller hur jag ska förklara mig..

  • Englabarn

    Någon av er som skrivit på min sida som är från Skåneland?

  • Englabarn

    Jag är inte riktigt haj på detta men vad menas med "trådstart"???

  • Englabarn

    aha.. mm kanske förstår lite bättre nu *tack*..

    Jag bryr mig inte så där överdrivet, mer att d hade varit kul m ngn brud man kunde ta en fika m eller titta på roliga grejor tillsammans med..

    Har mest bara pojkar runtomkring mig nämligen.. upptäckte just att här kan d ju vara bra med en flicka =) Alltså umgås mest m pojkar, lite svårt för dem att sätta sig in.. Men har dock anlitat min bästa pojkkompis som bröllopskonsult + att han ska vara min tärna *ler*

  • Englabarn

    ChristiansBrud!
    Vi bor i Ängelholm.. ganska nära Lund =) Vi kommer gifta oss den 20 Aug-05

  • Englabarn

    HansiBansi!
    Vi bor i Ängelholm, men ska gifta oss i Hovskyrka.. mkt vackert beläget! Ojj.. så ni gifter er redan i Maj! Vad skojigt..
    Förlåt att jag lade upp ett inlägg till;ang unga brudar i Skåneland, tänkte bara kolla om ngn bodde i närheten av oss! Har mest killkompisar och precis insett (som jag skrev längre upp) att i detta fallet kan d vara skönt att prata med en flicka..

  • Englabarn

    Glömde fråga HansiBansi:vad blev d för datum då? =)

  • Englabarn

    Hoppas verkligen att du får "ditt" datum!! Hehe.. då vi först bestämde oss för vigesel så tänkte vi oss ej för:bestämde att d skulle vara 22 Aug-05(eftersom vi förlovade oss 22/2-03).. tänkte vara lite "käcka".. ehh så vi ringde glatt och meddelade beskedet till våra närmsta.. ngn dag senare tog den "modigaste" av dem tag i saken och undrade om vi verkligen skulle gifta oss en måndag.. -ehh Nej!!! Så fick tänka om lite, och då passade den 20/8 m kyrka & allt annat.. *ler*.. Jätteavis för att ni ska gifta er så snart, jag längtar så kollosalt.. Vill fixa och pyssla allt medesamma.. -gärna ikv =) Men på ett sätt så känns d ju närmre nu än då vi först bestämde oss (för 4 mån sedan)..

    Vi kommer först ha bröllop i kyrkan där får alla som vill (måste OSA, notis i tidningen).. komma + efteråt i församlingshemmet då vi bjuder på kaffe/alkoholfritt ev champange + bröllopstårta och frukt/fin choklad.. (Detta eftersom vi hade sååå svårt att bestämma oss för vilka som skulle få komma på bröllopet (middag/fest osv).. Gick ej ihop m vår budget.. Så därav gör vi så.. Men sen på kvällen så skall vi bjuda våra närmsta på fancy-dinner i Mölle (förhoppningsvis, ett fått klartecken fr dem än.. iiihh).. ca 20 st!
    Ojj.. detta blev kanske jätterörigt nu?? Hoppas iaf du hajar vad jag skriver =)
    *kram*

Svar på tråden Unga brudar?