Inlägg från: galadriel78 |Visa alla inlägg
  • galadriel78

    Växjöbrudar - dags att samla oss!!!

    Hej alla glada smålänningar (och ni andra oxå)!!

    Här kommer en brud vars stora dag äger rum i augusti. Nu undrar jag lite stillsamt om det finns fler där ute som är i bröllopsplaneringsstadiet i Växjö med omnejd. Hör av er i så fall!!!

    malin@digitalindustri.com

    / galadriel78

  • Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!
  • galadriel78

    Flyttar upp så fler växjöbrudar inte missar denna tråden / galadriel78

  • galadriel78

    Hej :o)

    Visst är du väldigt välkommen, alltid trevligt med många bekantskaper. Vi planerar till den 13:e augusti men är lite beroende på hur kommunen lägger upp sitt schema för vigselförrättarna....ska ha en borgerlig vigsel vid sommarstugan och det är inte alla vigselförrättare som åker ut. Måste därför lägga oss på en lördag då en "utåkande" vigselförrättare jobbar.

    Hur långt har ni kommit i planeringen? Själv är klänningsmönster beställt, tiara inhandlad och skor fixade. M2B:s klädsel är oxå bestämd.

    /galadriel78

  • galadriel78

    Den smileyn skulle inte vara där, men så blir det ibland

  • galadriel78

    Hej Gucci.

    Jag hittade faktiskt mina skor på Nilsons i Uppsala när vi var där uppe i somras och hälsade på min syster och hennes man. Är guldfärgade ballerinaskor med låg klack (då vi ska ha utomhusbröllop på en äng) med en liten rosett framme vid tårna. Helt underbara och såååå sköna. Tiaran hittade jag på idéskrädderiet, lite dyr men det var den eller ingen. *ler*

    / galadriel78

  • galadriel78

    USCH!!!!

    Pratade med Växjö kommun igår då vi ska ha en borgerlig vigsel och hon lyckades verkligen trycka ner mig i skorna. Det är tydligen så att om man planerar en vigsel utanför kommunhuset och de tider de har uppsatta är de inte skyldiga att ordna någon ersättare om något skulle skita sig. Så låt oss säga att vi har fått ok från en vigselförrättare som ska komma ut till vår sommarstuga där vigseln ska äga rum och han eller hon blir sjuk och inte kan ställa upp. Då står vi där utan vigselförrättare!!!! Hur gör vi då? Någon som kan komma på ett bra tips eller idé hur vi ska göra då, för i min hjärna är det kaos.

    / galadriel78

  • galadriel78

    Hej tjejer!

    Vad kul att så många hittat hit, trodde ett tag att jag var ensam Växjö-brud. :o)

    Fick hem mitt mönster förra veckan så nu är det bara att ragga sömmerska som gäller. Har ni tips på en duktigt och relativt billig sömmerska så maila mig gärna: malin@digitalindustri.com

    En träff lite längre fram mot vårkanten vore väl inte fel kanske, eller vad säger ni andra???

    Kram på er alla och lycka till med planerandet! / galadriel78

  • galadriel78

    Den förvånade smileyn skulle inte vara där, skulle vara en glad istället juh. Har inte koll på de riktigt än tror jag. *ler*

  • galadriel78

    Hejsan.

    Vi ska gifta oss 13:e augusti och funderar på att skicka ut inbjudningarna redan i mars med sista OSA-datum 1 juli, just med tanke på semesterplaneringar och dylikt.

    Vilken månad tycker ni vi ska ha vår första BT-träff och var ska vi vara? Växjö såklart men stan är stor med många restauranger och pubar. Förslag mottages tacksamt :)

    /galadriel78

  • galadriel78

    vad kul att ni är pigga på en träff....tänkte oxå att en fredag eller lördag blir bäst. venezia har jag aldrig varit på men det låter väl inte helt fel....det ligger vid barks väl eller är jag helt ute och cyklar??

    jag är 26, fyller 27 i september så nästan 27 är jag när vi gifter oss.

    /galadriel78

Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!