• galadriel78

    Växjöbrudar - dags att samla oss!!!

    Hej alla glada smålänningar (och ni andra oxå)!!

    Här kommer en brud vars stora dag äger rum i augusti. Nu undrar jag lite stillsamt om det finns fler där ute som är i bröllopsplaneringsstadiet i Växjö med omnejd. Hör av er i så fall!!!

    malin@digitalindustri.com

    / galadriel78

  • Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!
  • Gucci

    Här är en till Växjöbrud! Har skickat mail till dig.

  • agrolsy

    en till... kommer från växjö och ska gifta mig där, men bor och pluggar i gbg. när jag sitter vid min egen dator ska jag skicka ett mail till dig

  • galadriel78

    Flyttar upp så fler växjöbrudar inte missar denna tråden / galadriel78

  • :o)

    Hej!

    Här är en brud till. Bor på gränsen mellan Kronoberg o Kalmare län. Så jag räknas kanske inte till väsjö brud, men det kanske är ok ändå???
    kommer oxå gifta mig i augusti, närmare bestämt den 6:e.
    När ska du gifta dig?

  • galadriel78

    Hej :o)

    Visst är du väldigt välkommen, alltid trevligt med många bekantskaper. Vi planerar till den 13:e augusti men är lite beroende på hur kommunen lägger upp sitt schema för vigselförrättarna....ska ha en borgerlig vigsel vid sommarstugan och det är inte alla vigselförrättare som åker ut. Måste därför lägga oss på en lördag då en "utåkande" vigselförrättare jobbar.

    Hur långt har ni kommit i planeringen? Själv är klänningsmönster beställt, tiara inhandlad och skor fixade. M2B:s klädsel är oxå bestämd.

    /galadriel78

  • galadriel78

    Den smileyn skulle inte vara där, men så blir det ibland

  • Gucci

    Jag har ganska mycket klart, men det känns som att ju mer jag fixar desto mer dyker det upp! :O
    Var har du hittat dina skor? Jag har tittat lite i bröllopsbutikerna men de är ju så dyra... :(

  • galadriel78

    Hej Gucci.

    Jag hittade faktiskt mina skor på Nilsons i Uppsala när vi var där uppe i somras och hälsade på min syster och hennes man. Är guldfärgade ballerinaskor med låg klack (då vi ska ha utomhusbröllop på en äng) med en liten rosett framme vid tårna. Helt underbara och såååå sköna. Tiaran hittade jag på idéskrädderiet, lite dyr men det var den eller ingen. *ler*

    / galadriel78

  • :o)

    Hej,
    har inte börjat kolla ut kläder, skor ännu...Bröllopsbutiken öppnar i Kalmar nästa lördag, tänkte ta en titt där. annars finns det inte så mycket i Kalmar förutom Singoalla som finns i Växjö oxå. Var där inne en dag, men kände mig inte direkt vänligt bemött. Man tittar ju inte på brudklänning varje dag. När jag kom in i butiken var det bara jag och butiksbiträdet där. Fick knappt ett hej (jag fick säga det först) inget leende och inte en enda gång frågade hon om jag ville ha hjälp. Strosade runt och tittade men man tycker ju ändå att de borde fråga en om man vill ha hjälp...(en liten tråkig berättelse bara...=

    Hur mycket har ni hunnit boka?
    Vi har följande klart:
    *Kyrka
    *Präst
    *Lokal
    *Band till vigsel och fest
    *Fotograf
    *Frisör
    *Bröllopsresa
    *spånar på gästlistan (inte lätt)
    *Bestman, tärna, näbbar

    säkert lite till...men det känns inte som man har kommit så långt. Spånar just nu lite på inbjudningskorten. Har en kompis som ska starta företag med just papper o dyl så det känns kanon.
    Vad hr ni valt för färgtema? Vi har valt vitt (cremé) och vinrött.

  • Gucci

    Vårt färgtema är rött, vitt och silver. Nåton som vet var man kan köpa fina ballonger?

Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!