• galadriel78

    Växjöbrudar - dags att samla oss!!!

    Hej alla glada smålänningar (och ni andra oxå)!!

    Här kommer en brud vars stora dag äger rum i augusti. Nu undrar jag lite stillsamt om det finns fler där ute som är i bröllopsplaneringsstadiet i Växjö med omnejd. Hör av er i så fall!!!

    malin@digitalindustri.com

    / galadriel78

  • Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!
  • Emlu

    Hej!
    Angående näbbkläningarna: Jag hade tur och hittade nyårsklänningar på H&M, jättefina med ett litet liv med broderade pärlor och en vadderad kjol. Vi har ju färgtema vinrött men har ändå valt rosa klänningar till tjejerna, det kändes mycket somrigare. jag har tänkt att ha lite rosa i min bukett för att fånga upp färgen på deras klänningar.

    Lyckliga K-bor du oxå i Stockholm, du skulle vi kunna träffas någon gång och snacka lite bröllop. Pratar alldeles för mycket bröllop fick jag reda på idag av min blivande....

  • vinterbröllop Växjö

    Hej alla! Är en tjej som bor i Växjö och tänkt gifta mig på nyårsafton så det är ganska långt kvar. Vi har bokat kyrka och festplats än så länge.

  • Waimea

    Hej!

    jag är helt ny på detta, men javisst, jag är Växjöbrud och gifter mig i juli! Har precis varit hos min sömmerska och kikat lite på hur min klänning ska se ut. Så fort hon får el (!) igen sätter vi igång. Det är jätteroligt, men oj, så mycket att tänka på.

  • Tyskan

    Vad roligt att så många hittade hit.

    Håller med om att det är mkt att tänka på, jag får snart panik.
    Och min blivande verkar inte tycka detsamma, han engagerar sig inte så mycket som jag skulle önska. Men det kanske är så, att tjejen får sköta jobbet. Hur är det hemma hos er?

  • galadriel78

    Hej tjejer!

    Vad kul att så många hittat hit, trodde ett tag att jag var ensam Växjö-brud. :o)

    Fick hem mitt mönster förra veckan så nu är det bara att ragga sömmerska som gäller. Har ni tips på en duktigt och relativt billig sömmerska så maila mig gärna: malin@digitalindustri.com

    En träff lite längre fram mot vårkanten vore väl inte fel kanske, eller vad säger ni andra???

    Kram på er alla och lycka till med planerandet! / galadriel78

  • galadriel78

    Den förvånade smileyn skulle inte vara där, skulle vara en glad istället juh. Har inte koll på de riktigt än tror jag. *ler*

  • Waimea

    Jag föreslår och min kille säger ja.. Så arbetsfördelar vi! :)

    Nävars, men jag är den av oss som har mest kontrollbehov, så jag njuter i fulla drag av att få boka in saker som festlokal, kyrka, catering och liknande. Jag har i alla fall insett att det är tusen saker att tänka på som man inte har någon aning om i början. Jag är från Dalarna och ska på något sätt få ner min familj och mina vänner hit, inhysa dem på bra ställen, transportera dem mellan kyrka-festlokal-övernattningsställe och se till att alla håller sams!! Hoppas att din kille engagerar sig mer, för det är ju något ni är två om i allra högsta grad.

    Jag ska sy min klänning ute i Stenslanda, i Kerstins syatelje, tror jag att det heter. Jag vet inte vad det kostar, men vi känner varandra sedan innan och hon hade på pricken tittat ut en sådan klänning som jag vill ha.

    Ja, det vore roligt med en träff. Svulla i bröllopsprat och jämföra erfarenheter.. Jag skickar ett mail till dig, galadriel!

  • Tyskan

    Jo, det är väl samma här. Jag föreslår också oc min kille säger ja. Men några egna förslag kanske?

    Hur har ni gjort med musiken växjötjejer?
    Behöver lite tips.

  • Gucci

    Min blivande kommer inte heller med så mycket egna förslag, men jag gillar att planera och greja så det är bara bra!

  • :o)

    Hej på er!!

    ja, en träff vore trevligt!!

    min blivande är inte heller så engagerad som jag..men jag vill oxå ha kontroll över allt...svårt att lämna över saker. men vi diskuter allt innan jag bokar ngt, men för det mesta inga problem utan han håller med! fast han fick bestämma resemål för bröllopsresa!

    När ska alla gifta sig?
    Ni som gifter er i augusti (vi 6/8), när tänker ni skicka ut inbjudan? man vill ju att så många som möjligt kan komma och med tanke på sommar o semester...är det för tidigt att skicka ut dem i slutet av april med o.s.a 1 juli???

Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!