• Tyskan

    Växjöbrudar - dags att samla oss!!!

    Hej allihop!!

    Jag kommer ursprungligen ifrån Växjö men bor nu i Tyskland. Vi ska gifta oss i Växjö däremot den 13 augusiti (!) i sommar.
    Kul att höra hur långt ni andra har kommit i planeringen.
    Själv har jag bokat kyrka, festlokal,fotograf och köpt brudklänmning senast när jag var hemma i Växjö i julas. Trodde aldrig jag skulle hitta en så snabbt. Och så på singoalla dessutom...

    Nu måste jag ta tag i min sambos kläder, nästan det svåraste. Och prällen kanske man också ska fixa.

  • Tyskan

    Vad roligt att så många hittade hit.

    Håller med om att det är mkt att tänka på, jag får snart panik.
    Och min blivande verkar inte tycka detsamma, han engagerar sig inte så mycket som jag skulle önska. Men det kanske är så, att tjejen får sköta jobbet. Hur är det hemma hos er?

  • Tyskan

    Jo, det är väl samma här. Jag föreslår också oc min kille säger ja. Men några egna förslag kanske?

    Hur har ni gjort med musiken växjötjejer?
    Behöver lite tips.

  • Tyskan

    Vi ska också gifta oss den 13:e augusti och har tänkt att skicka ut inbjudningarna i början av februari. Jag tror inte heller att man kan vara för tidig vad gäller sommarbröllop, alla planerar ju sin semester nu. Fast de flesta som får inbjudan nu vet redan om datumet. Vi har inte riktigt kunna hålla tyst.

    Det är också lite annat för oss eftersom vi bor i Tyskland, vi kan inte riktigt planera så bra härifrån, därför är det viktigt att allt görs långt i förväg. De tyska gästerna har redan fått sin inbjudan.

    Vore hemskt trevligt med en träff =), vet bara inte när jag är hemma i svea rike. Gud vad det är svårt att planera allt härifrån...

  • Tyskan

    Nej, åldern har verkligen ingen betydelse.

    Jag är 22 år, kommer att vara 23 när vi gifter oss. Oj, så ung. =)

    Tyskarnas inbjudningar gjorde jag lite halvdanna, är lite besviken över det, men vi hade inte så mkt tid på oss eftersom tyskarna planerar sin semester redan i november(!).
    Jag håller på med svenskarnas inbjudningar nu. har köpt en jättegullig stämpel med ett par och köpt papper och kuvert på tiimari. Dom blir faktist jättefina.

Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!