• Waimea

    Växjöbrudar - dags att samla oss!!!

    Hej!

    jag är helt ny på detta, men javisst, jag är Växjöbrud och gifter mig i juli! Har precis varit hos min sömmerska och kikat lite på hur min klänning ska se ut. Så fort hon får el (!) igen sätter vi igång. Det är jätteroligt, men oj, så mycket att tänka på.

  • Waimea

    Jag föreslår och min kille säger ja.. Så arbetsfördelar vi! :)

    Nävars, men jag är den av oss som har mest kontrollbehov, så jag njuter i fulla drag av att få boka in saker som festlokal, kyrka, catering och liknande. Jag har i alla fall insett att det är tusen saker att tänka på som man inte har någon aning om i början. Jag är från Dalarna och ska på något sätt få ner min familj och mina vänner hit, inhysa dem på bra ställen, transportera dem mellan kyrka-festlokal-övernattningsställe och se till att alla håller sams!! Hoppas att din kille engagerar sig mer, för det är ju något ni är två om i allra högsta grad.

    Jag ska sy min klänning ute i Stenslanda, i Kerstins syatelje, tror jag att det heter. Jag vet inte vad det kostar, men vi känner varandra sedan innan och hon hade på pricken tittat ut en sådan klänning som jag vill ha.

    Ja, det vore roligt med en träff. Svulla i bröllopsprat och jämföra erfarenheter.. Jag skickar ett mail till dig, galadriel!

  • Waimea

    Hej!

    Vi gifter oss den 2 juli och vi har tänkt skicka ut inbjudningar rätt snart, faktiskt. Med tanke på att den 2 är inledningen på semestern för många så är det ju bra att vara ute i god tid. Man får väl känna efter lite och göra det som känns bäst, men jag tror egentligen inte att man kan vara för tidigt ute, speciellt inte när det handlar om sommaren när många bokar upp sig på annat.

    Det finns ju en hel del trevliga ställen att ses på, allt beror väl på vad man ska göra. Venezia är ju bra om man vill äta och kanske dricka något glas vin, Bishops om man är sugen på tjeckisk öl..

    När vet jag inte riktigt. Mars kanske?

  • Waimea

    Vi har också talat om för de flesta vad som kommer att hända i sommar. Jag har stora problem med att vara tyst om sånt, faktiskt.. ;9

  • Waimea

    Hej!

    Jag är 25, blir 26 i sommar.

    Jag har bara konstaterat att vi måste göra dem, tror att vi lämnar dem till tryck, vi har en egen repro-enhet på jobbet dit man kan lämna saker för tryck (och betala själv naturligtvis...). Förresten, vad har ni skrivit på inbjudningskorten? Mycket eller lite information? Jag är lite vilsen där och behöver alla tips jag kan få!

    En fika vore riktigt roligt..

  • Waimea

    Tack för tipsen! Jag gillar detta med informationsblad - ska skriva ihop ett sådant.

    Blir det fika på dagen eller middag på kvällen? Min bästa helg är i vilket fall den 11-13 mars.

    LyckligaK: *skrattar* eller så är det vi som är ytte-pyttesmå..

  • Waimea

    Vad trög jag är.. 4-6 funkar för mig också, det var bara det att det satt en stor lapp i vägen i kalendern.

  • Waimea

    11-13 då? Om ni fortfarande är sugna på en träff, det vill säga..

  • Waimea

    Äsch, är hemma i Dalarna och firar min svägerskas, tillika min brudtärnas 30-årsdag den 18-19/3.

  • Waimea

    Åsa - vilket bra datum.. Samma som mig, ju! Får man vara nyfiken och fråga vilken kyrka och festlokal?

Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!