• galadriel78

    Växjöbrudar - dags att samla oss!!!

    Hej alla glada smålänningar (och ni andra oxå)!!

    Här kommer en brud vars stora dag äger rum i augusti. Nu undrar jag lite stillsamt om det finns fler där ute som är i bröllopsplaneringsstadiet i Växjö med omnejd. Hör av er i så fall!!!

    malin@digitalindustri.com

    / galadriel78

  • Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!
  • :o)

    det skulle vara en 8:a och ingen smiley...

  • galadriel78

    Hejsan.

    Vi ska gifta oss 13:e augusti och funderar på att skicka ut inbjudningarna redan i mars med sista OSA-datum 1 juli, just med tanke på semesterplaneringar och dylikt.

    Vilken månad tycker ni vi ska ha vår första BT-träff och var ska vi vara? Växjö såklart men stan är stor med många restauranger och pubar. Förslag mottages tacksamt :)

    /galadriel78

  • Waimea

    Hej!

    Vi gifter oss den 2 juli och vi har tänkt skicka ut inbjudningar rätt snart, faktiskt. Med tanke på att den 2 är inledningen på semestern för många så är det ju bra att vara ute i god tid. Man får väl känna efter lite och göra det som känns bäst, men jag tror egentligen inte att man kan vara för tidigt ute, speciellt inte när det handlar om sommaren när många bokar upp sig på annat.

    Det finns ju en hel del trevliga ställen att ses på, allt beror väl på vad man ska göra. Venezia är ju bra om man vill äta och kanske dricka något glas vin, Bishops om man är sugen på tjeckisk öl..

    När vet jag inte riktigt. Mars kanske?

  • Tyskan

    Vi ska också gifta oss den 13:e augusti och har tänkt att skicka ut inbjudningarna i början av februari. Jag tror inte heller att man kan vara för tidig vad gäller sommarbröllop, alla planerar ju sin semester nu. Fast de flesta som får inbjudan nu vet redan om datumet. Vi har inte riktigt kunna hålla tyst.

    Det är också lite annat för oss eftersom vi bor i Tyskland, vi kan inte riktigt planera så bra härifrån, därför är det viktigt att allt görs långt i förväg. De tyska gästerna har redan fått sin inbjudan.

    Vore hemskt trevligt med en träff =), vet bara inte när jag är hemma i svea rike. Gud vad det är svårt att planera allt härifrån...

  • Waimea

    Vi har också talat om för de flesta vad som kommer att hända i sommar. Jag har stora problem med att vara tyst om sånt, faktiskt.. ;9

  • :o)

    nej, det är svårt att hålla tyst...men jag försöker, vill att det ska vara lite överraskning med inbjudan. men de som bor långt bort och som jag verkligen vill ska komma fick en liten pik på julkortet.
    Det verkar som ni ska skicka ut inbjudningarna tidigt så då ska jag nog försöka satsa på början av april.
    Hur långt har ni kommit med inbjudningarna? kommer ni att göra dem själva?
    det ska vi, har en kompis som ska öppna affär med papper o pyssel så jag ska förska ta mig hem till henne i helgen för att bolla idéer.

    Vet ngn av er om var man kan hyra linnedukar??

    träff i växjö låter bra, då jag bor 7 mil utanför så har jag en timmes bilfärd. kanske kan ses en lördag/söndag fm för lite fika??

    Bara en liten nyfiken fråga, hur gamla är ni? (inte för att åldern har ngn betydelse, bara nyfiken)

    kram

  • Gucci

    Jag gjorde mina inbjudningar själv. Min kollegas dotter som är 8 år tyckte att det var det finaste hon sett och hängde det på sin anslagstavla. :)

    Jag är 23 år, kommer vara 24 när vi gifter oss (om drygt tre månader).

  • :o)

    Glömde säga min egen ålder,
    är 25 (blir 26 i höst)

  • Tyskan

    Nej, åldern har verkligen ingen betydelse.

    Jag är 22 år, kommer att vara 23 när vi gifter oss. Oj, så ung. =)

    Tyskarnas inbjudningar gjorde jag lite halvdanna, är lite besviken över det, men vi hade inte så mkt tid på oss eftersom tyskarna planerar sin semester redan i november(!).
    Jag håller på med svenskarnas inbjudningar nu. har köpt en jättegullig stämpel med ett par och köpt papper och kuvert på tiimari. Dom blir faktist jättefina.

  • Waimea

    Hej!

    Jag är 25, blir 26 i sommar.

    Jag har bara konstaterat att vi måste göra dem, tror att vi lämnar dem till tryck, vi har en egen repro-enhet på jobbet dit man kan lämna saker för tryck (och betala själv naturligtvis...). Förresten, vad har ni skrivit på inbjudningskorten? Mycket eller lite information? Jag är lite vilsen där och behöver alla tips jag kan få!

    En fika vore riktigt roligt..

Svar på tråden Växjöbrudar - dags att samla oss!!!