Inlägg från: bröllopsdags |Visa alla inlägg
  • bröllopsdags

    Helsingborgsträff

    Hej!
    Vi gifter oss den 4 juni så vi har kommit lite längre, gästerna får sina inbjudningar med posten idag..! Vi gifter oss i norra bohuslän och gästerna har en bit att åka, därför är vi ute i så god tid.
    Ett tips med papper, Pio-forma på bollbrogatan har otroligt mycket fint papper och dom är mycket billigare än panduro. Vi har köpt allt papper där. Tex, kuverten vi köpte kostade 4 kronor på pio-forma, 11,50 på Panduro. Sen har de ett mycket större utbud!

    I helgen ska vi upp och proväta tårta, trevliga bekymmer att ha..!

  • bröllopsdags

    Ja, men dom ska flytta nu, till den gamla bokaffären på hörnan vid biblioteket. På det senaste kvittot stod det "Papper i allt" istället så det kan hända att dom byter nemn samtidigt med flytten.
    Kolla in www . pio-forma . se (ta bort mellanslagen)
    OOH det är klart att du ska göra egna! Jag har inte alls varit "papperspyssel" intresserad men nu när inbjudningarna är klara saknar jag det lite, det är jättekul! Akta dig bara att du inte drar iväg.., mina blev lite dyra.. Pappret var så tungt att bara portot gick på 11 kronor, det blir en hel del med ett antal inbjudningar.

  • bröllopsdags

    KiK har verkligen jättesnygga grejor!

    Kyrkan vi ska gifta oss i är väldigt lik den som du visade StinaGerman, också en röd träkyrka. "Vår" rymmer max 100 pers och det tycker jag är så mysigt, det känns mer intimt när man nästan fyller hela.

    Visst blir man lite besatt av BT??! Jag var på Pio-Forma för ett litet tag sedan, bredvid stod en tjej som jag tror också köpte papper till sitt bröllop. När jag gick därifrån kom jag på mig med att fundera vilken "nickname" hon hade på BT, helt sjukt egentligen...!

    Ska ni gå på bröllopsmässan? Har ni varit på någon nå´n gång? Jag har aldrig varit på en sådan mässa någongång. Vi är nästan klara med vår planering men det kan nog vara kul att gå ändå.

  • bröllopsdags

    Vi kommer också ha vigsel och fest ca 2 mil från hotellet dom flesta kommer att bo. Festen kommer att vara gångavstånd mellan kyrkan och festlokalen.
    Vi tycker att det är lite klurigt. De kan ju köra till kyrkan men då har dom bilen att bekymra sig för sen. Vi vill ju inte att dom undviker vinet på kvällen...
    Vi tänkte hyra en buss som slussar gästerna från hotellet till kyrkan, sen går dom till lokalen, och taxin hem får dom själva stå för.
    Vad tycker ni om det??
    Det var väldigt billigt att hyra bussen, ca 300 kronor för en buss som tar 30 personer så det är inga pengar att prata om.

    Trevlig helg!!

  • bröllopsdags

    Tyvärr inte nere i Helsingborg.... Vi gifter oss i Norra Bohuslän.

  • bröllopsdags

    Nä, var inte på Marina i fredags, tyvärr.. Var uppe där vi ska gifta oss med min blivande man och min mamma. Vi bodde hos min svärmor... Jag måste säga att det var liiite intensivt med bådas svärmödrar en hel helg.. Marina låter mycket lugnare..

    Hade ni kul??

  • bröllopsdags

    Majhumlan, vad lugn du låter! Impad!
    Jag börjar bli nervös.. Bara det att vi ska gifta oss lång hemifrån gör mig lite stirrig.. Vi måste skriva listor på ALLT så att vi inte kommer på att något viktigt ligger kvar hemma..
    I helgen var vi i Tyskland och köpte vin, det var jättekul! Men mycket dyrare än vi räknat med.. Köpte dyrare och mer viner än beräknat. Visste ni att man fick provsmaka i Bordershopen? I ena hörnan finns kunniga män och kvinnor, vi gick runt med en man som lyssnade på vad vi skulle äta, plockade fram bra alternativ, sen stod vi i en bar och smuttade på hans förslag.

Svar på tråden Helsingborgsträff