• majhumlan

    Helsingborgsträff

    BT träff, vad trevligt! Jag ska iof gifta mig i maj men man kan alltid byta lite idéer. Vi håller också på med våra inbjudningakort. Vi kommer att ha crémefärgat papper och brun text, ska se lite gammeldags ut.

  • majhumlan

    Jag har inte långt kvar nu, drygt en månad. Vi har det mesta under kontroll. Kläder och ring är fixade, kyrka bokad menyn är bestämd. Ja det är mest detaljer som festprogram, konsultation hos frisören och liknande kvar.

    Jag fixade till listan lite.

    Maj
    Majhumlan 7 maj Mölle/Helsingborg
    Linda&Peter 28 Maj 2005/Fleninge kyrka HBG

    Juni
    bröllopsdags 4 juni N Bohuslän

    Augusti
    Ms. August 6 augusti Ludvika
    StinaGerman 13 augusti Nyköping
    Glädje 13 augusti Helsingborg
    iiika 20 augusti Helsingborg

    Laguna ???

  • majhumlan

    bröllopsdags. jag brukar vara ganska lugn, det mesta brukar ordna sig. Det jag är mest nervös över är vädret (vilket jag är riktigt nervös för) och att det inte kommer bli en rolig fest. Detta är två saker som jag inte kan göra någonting åt. Jag får förlita mig på vädergudarna och vår otroligt duktiga skålmästare.
    Men det är klart ibland pirrar det till lite i magen men mest av lycka, kan inte riktigt fatta att jag ska gifta mig!

  • majhumlan

    Nu börjar det att dra ihop sig för mig, bara 2 1/2 vecka kvar. Nervositeten börjar komma....

    Hoppas ni får en trevlig kväll med mycket bröllopssnack, tyvärr är jag upptagen, men jag har å andra sidan det mesta fixat redan (som tur är, annars hade jag fått panik nu).

    Idag har jag slutprovat klänning med alla tillbehör, träffat frisören och makeuptjejen för den slutliga konsultationen. Känner att det här kommer bli precis så som jag har drömt om *myser*

Svar på tråden Helsingborgsträff