• Sara_

    jag har ett stort problem.

    hej!

    Det är så här att jag har ett stort problem.

    Jag har en sort vatten liknande vätska som rinner ut ur min slidan hela tiden. Det är jätte jobbit och luktar blandning mellan sperma och slid saft, helt enkelt sex.

    Detta har jag inte haft innan och flytningar är det inte. Sen kom jag och tänka på det kanske är sperma som rinner ut ? Men det borde inte vara vatten likande, utan mer fast konsistent. Så har det varit när jag och min partner har haft sex att det har runit ut en vitare & fastare konsistent efter åt.

    Hur som helst så hade jag och pojkvännen inte sex på ca 10dagar, men vätskan fortsatte ändå rinna. Och om det nu hade varit sperma så borde den ha försvunnit, eller?

    Vad kan detta vara?? Det är jätte jobbigt, jag går med tampong inne hela tiden fast det inte är bra. Men om jag har trosskydd så luktar det sex, och det vill jag inte gå och lukta hela tiden. Känner mig så ofräch hela tiden..

    Snälla hjälp mig..

    Till något helt annat som också bekymrar mig.

    Jag fått 6-7 st små röda, torra prickar. Ser mer ut som ekem, storleken är från en 10 öring till en 50 öring. Och dessa prickar har jag haft i 3 månader. Vad kan detta bero på ? Nån som har fått något liknande?

Svar på tråden jag har ett stort problem.