• wera

    pinsamt

    Jag lever i ett mångåringt förhållande med världens underbaraste man. Men ett problem har dykt upp för oss båda. Vi får lätt svamp i underlivet. Har aldrig tidigare haft dessa problem. Kan det bara komma helt plötsligt. Har fått barn för ett år sedan, men det borde inte ställa till några problem tycker jag.
    Så fort vi har sex, vilket vi båda vill ha, minst två gånger i vecka, få jag svamp. Jag smörjer och smörjer med Kanesten och Pevaryl men det hjälper bara till nästa gång vi har sex då får jag tillbaka svampen. Det spelar ingen roll om jag duschar efteråt. Jag får svamp ändå.
    Jag hatar denna svamp!!!! Hur gör ni andra för att slippa svamp? Jag känner mig om världens smutsigaste kvnna. Knappast sexig och fräsch, men sex vill jag bara inte avså från.
    Evigt tacksam för hjälp oh stöd.

  • Svar på tråden pinsamt
  • wera

    Tack för alla råd! Det känns skönt att veta att fler har samma eller haft samma jobbiga problem.

    Kan säga att min blivande har också behandlats med Pervaryl och Kanasten. han känner precis som jag att svampen kommer efter sex. Har bestämt mig för att gå till en gynekolog och få utskrivet diflucan eller vad det nu hette till både mig och min blivande.

    Bomullstrosor på dan och inget på natten kör jag redan efter. Tyvärr måste jag väl medge att endel av mina byxor förmodligen anses för taijta. Även det där med sockret, har jag svårt att avstå från. Godis och sötsaker är en passion för mig, men kanske måste jag ta mig en funderare trots allt. Att avstå från socker , godis och bröd kanske bara gäller temorärt, under "svampperioden". Eller gäller det för tid och evighet? Nä snälla, det måste väl bara gälla då det är en obalans i kroppen och underlivet.

    Skall ställa in en olivoljeflaska i duschen. Jag måste erkänna at jag har använt lite av varje, intimtvål, intimolja och vanlig duschcreme, men nu blir det olivolja.

    Tack för hjälpen!

Svar på tråden pinsamt