• Ansku

    Negativa erfarenheter av att sluta med p-piller?

    Har läst massor av inlägg om allt positivt som händer med kroppen då man slutar med p-piller. Eftersom vi börjar känna oss redo för att skaffa smått, så bestämde vi att jag skulle sluta med p-pillren. Nu har det gått över fem veckor och jag har inte upplevt något positivt överhuvudtaget. Jag blir irriterad mycket lättare än tidigare, sexlusten har minskat markant och då vi har sex njuter jag inte alls som förut. Jag är mycket känsligare där nere och ibland gör det till och med ont då vi har sex (har aldrig gjort det förut).

    Är det någon annan som enbart uppplevt det som negativt att sluta med p-piller? Och ni som har positiva erfarenheter, hur länge tog det egentligen? Kanske är jag bara alltför otålig...

  • Svar på tråden Negativa erfarenheter av att sluta med p-piller?
  • Ansku

    Men hur länge tror ni det tar innan man börjar må bättre igen? Jag har som sagt varit utan p-piller redan i över fem veckor (nästan sex).
    Ni som har slutat med p-piller, hur länge tog det förrän ni fick er första "riktiga" mens? Jag är väl medveten om att det kan ta ett tag, så det är inte något jag är orolig över utan undrar mer i största allmänhet.

  • Ansku

    Jag antar att det bara är att stå ut då . Kändes bara så hopplöst då de flesta här skriver om hur bra de mått då det slutat med sina piller. Men om det tog tre månader för dig, lillakisse, så finns det ju hopp för mig ännu . Jag skall trösta min man med att det nog blir bättre.

  • Ansku

    Tack för alla uppmuntrande ord! Det känns redan bättre då jag nu vet att det är helt normalt att känna som jag gör. Detta är tyvärr något som jag inte har kunnat prata med mina vänner om, då ingen är eller har varit i samma situation, dvs. ingen har slutat med sina piller. Jag har ju faktiskt knapprat p-piller i ungefär åtta år, så det bästa är nog att ge det tid.

Svar på tråden Negativa erfarenheter av att sluta med p-piller?