Inlägg från: karenina72 |Visa alla inlägg
  • karenina72

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    skratt-maja: Vi kommer inte att dansa vals som första dans. Däremot har vi funderingar på att dansa till någon Frank Sinatra-låt, ev Strangers in the night. Anledningen är att vi ska ha ett band där, så vi måste anpassa dansmusiken till vad de kan spela. Sedan gillar vi Sinatra också. H
    uvudsaken är väl att man känner sig bekväm med den musik man dansar till!

  • karenina72

    Någon som vet vad det där tunna rosa pappret heter som man använt som tabletter i en bröllopstidning nyligen? Tror att man kan köpa det hos blomaffären. Någonting med flor tror jag att det var, men jag hittar inget när jag söker efter det på internet. Känner mig väldigt specifik i min beskrivning : )

  • karenina72

    Nån som har någon aning om vad sizoflor kostar i Sverige? Jag tänkte använda det som tabletter under tallrikarna.

    Kollade runt lite på internet, någon i Storbritannien vill ha 1.50 pund för 50x60 cm. Räknar med att man får ut 4 A4-ark av det.För 60 gäster blir det ca 360 kr om jag räknat rätt. Frakt tillkommer (vet ej summa).

    Någon annan i Tyskland vill ha 1.40 euro per löpmeter, då är rullen 25 cm bred. Om man räknar 3 tabletter per rulle så behövs det ca 20 meter. Ca 13 kr per löpmeter, och så tillkommer frakt.

  • karenina72

    Hjälp - det är mindre än en månad kvar!!!

    Bröllopsnerverna börjar komma, hyn har blivit markant sämre utan orsak, oron har börjat spöka. Mina tankar handlar mer om "Vad kommer att gå fel" snarare än "Tänk om något går fel". Försvarsmekanism förmodligen.

    Jag och Johan övar dans på kvällarna, men har fortfarande inte hunnit fixa vigselprogram, bordsplaceringsskyltar och festprogram. Inte stämt av med bandet, inte pratat med restaurangen om detaljerna, mm!

    Samtidigt känns det som att det är inte är så stora saker och fixa...

    Ni andra som gifter er i maj - hur känner ni det?

  • karenina72

    Nu har jag fyllt i också!

    14 maj - Karenina72 15:00 S:ta Maria domkyrka, Visby
    28 maj ? Skratt-maja 15:00 Alla Helgona kyrka, Nyköping
    28 maj - Gotlandsbrud
    11 juni - emlu
    18 juni - Shalimar
    23 juli - Brud05
    30 juli - Popcorn
    19 augusti ? lillsmurf 14:00 Hedvig Eleonora Stockholm
    20 augusti - Fröken W
    20 augusti - Visinge
    20 augusti - Brud 20 aug
    20 augusti - betsy05
    20 augusti - bridzilla 15.30 Sandhamns kapell, Sandhamn
    20 augusti - Hetta
    27 augusti - Veronika 17:00 Djursholm kapell (Djursholm)
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    27 augusti - Vronk
    27 augusti - JessieJa
    3 september ? Emilia, kl.16:00 i Vaxholms Kyrka.
    3 september ? Sepbrud
    27 maj- 06 - Annaglitter
    27 maj -06 - Peon
    27 maj -06 - Rydén
    3 juni -06 - Antonia

  • karenina72

    Någon som är sugen på en träff igen?
    Mitt förslag är ons, tor, eller fredag vid 18-tiden nästa vecka.

    Bordsplaceringskorten blev äntligen klara i går kväll. Nu håller vi på och funderar på musik i kyrkan. Någon som ska ha solist-sång och vilken sång i så fall? Min M2B pratade med kantorn i dag och han gav förslag på några utgångsmarscher, får höra ikväll vilka han hade som förslag.

    Stora molnet på himlen är för närvarande svärmor som inte fattar att vi inte VILL ha sånger under middagen. Hon tänker ta med sig sångböcker i allafall, dvs inte speciella bröllopssånger, och hålla i någon slags allsång med Taube-visor. Hon tror att det kan bli stelt under middagen i annat fall. Trist att hon inte kan respektera vår önskan, men vi ska försöka bearbeta henne ännu mer.

    Ännu en tråkig sak om svärmor (mest för hennes skull). Hon vill ge oss en servis, även fast vi sagt att vi inte vill ha någon och vi har definitivt inte plats för någon. Men hon tycker att en servis är en bra bröllopspresent, och därför ska vi få en. Även om det innebär att vi inte kommer att använda den.

    Är det jag som är överkänslig eller?

  • karenina72

    Jag tror att jag kommit på vad jag ska ge i morgongåva - manchettknappar.

    Kruxet är bara att jag såklart vill att han ska ha dem när vi gifter oss. Kan man ge morgongåvan i förskott, dvs på morgonen samma dag man gifter sig?

  • karenina72

    Torsdag 28 april ser ut att passa mig! Jättelänge sedan jag träffade er känns det som. Mycket att berätta!

    På tal om möhippa... I lördags blev jag hippad (för andra gången!) Första omgången var det mina gamla barndomskompisar i Eskilstuna som överraskade mig, och nu i helgen var det kompisar som bor här i Stockholm.

    Egentligen var det meningen att alla skulle samlas till en möhippa, men det var tydligen svårt att få det att funka med så många som skulle sova över. Men det gjorde absolut ingenting - det blev ju dubbelt så roligt!

  • karenina72

    ska vi träffas på fiket på Konserthuset på tordag? Eller finns det något annat förslag? 17.30?

  • karenina72

    Jag kan ta med utkast till vårt kyrkoprogram och våra placeringskort på torsdag. Hinner nog dessvärre inte göra utkast till festprogrammet.

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!