Inlägg från: karenina72 |Visa alla inlägg
  • karenina72

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Tillbaka efter danslektion nr 2 nu på lunchen. Dessvärre var det en annan danslärare den här gången, så mycket av det vi lärde oss förra gången förkastade han! Fast i och för sig - hans dansstil var mindre "styltig" så det kanske ordnar sig till slut. Men jag såg paniken i min m2b:s ögon...

  • karenina72

    nej, det är inte wienervals. Vi vill dansa till "Strangers in the night" - och då får det bli foxstrot istället. Bara bra tycker jag eftersom det är en dans som är bra att kunna.
    Vi har gått på Studio Eloge vid Odenplan, (Västmannagatan). Privatlektion på ca 1 timme kostar 780 kr. De har helgkurser också.

    www. studioeloge. se

  • karenina72

    Skrattmaja - ang det här med Media Player och kyrkomusik på nätet. Jag har provat att bocka i och tillåta alla filtyper men det hjälper i allafall inte.

    Nu när jag försöker så börjar nedladdningen, men så kommer ett felmeddelande och så stänger internet ned sig själv. Har du något förslag på vad göra?

  • karenina72

    Emilia - vi lade ut en dikt på vår hemsida som handlade om att vi redan hade allt i prylväg och att vi därför önskade oss bidrag till bröllopsresan. Vi har inte fått någon negativ respons på vår önskan, däremot får man nog räkna med att inte alla följer den önskan!

    Emlu - var hittar jag info om ljusceremonin? Jag har letat här på BT, men hittar inte.

  • karenina72

    Jag har bytt dagar och jobbar därför heldag på onsdag. Men jag kan nog smita iväg ändå för en lunch!

  • karenina72

    Jag som ska jobba hela dagen imorgon vill gärna luncha på Östermalm. Kl 12?

  • karenina72

    Fem dagar kvar!

    Det som återstår:
    *putsa förlovningsringarna (har puts hemma)
    *köpa paraply (fixar på Gotland)
    *stryka slöjan
    *leta fram pennor som gästerna kan använda
    *skriva ut sista sidan i festprgrammet
    *öva på dansen (tar med skivan till Gotland och övar på onsdag och torsdag kväll)

    Läget är under kontroll! (känns det som iallafall) Håll tummarna nu för att det blir fint väder på lördag!

  • karenina72

    JAg hade just skrivit ett jattelangt inlagg, och sa nar jag skulle posta det forsvann det! Typiskt! Linjen ar inte som den ska har fran ARuba. Ja - som ni marker har jag svart att halla mig harifran aven under brollopsresan.

    Skratt-Maja: Lycka till pa din dag, det ar ju din tur snart!

    Emlu: Kul att du blev hippad - du var ju lite tveksam om det skulle bli nagot.

    Johan och jag hade en underbar dag, men det var svart att riktigt ta in att vi faktiskt gifte oss. Lite overklighetskansla sadar. Vadret var underbart, alla var glada och framfor allt gasterna var nojda med att vi gifte oss i Visby, manga tog nagra dagar extra ledigt som en minisemester. Och jag var aldrig i narheten av att svimma!

    Nagra rad pa vagen:
    -Njut av dagen, den kommer ju inte tillbaka. Tank inte pa om gasterna har kul eller ej. Se till att ni har det istallet.
    -At ordentligt. Sjalv at jag pastasallad hos frissan innan klanningen togs pa, och banan och vatten i kyrkan nagra minuter innan vigsel. Det gjorde inte bestman och han svajade betankligt under vigseln.
    -Ha bra underklader. Sjalv ar jag lite arg over mina - det enda som gick snett for ovrigt. Funkade jattebra med klanningen nar jag provade hemma men inte sa bra under brollopsdagen. Nar jag dansade och rorda mycket pa mig gled overdelen upp och blev synlig i ringningen. Irriterande, aven om ingen annan kanske sag det.
    -Dokumentera ordentligt. Hoppas att vi sjalva har gjort det med videokamera, engangskameror, gastbok. Vi ar jattenojda med de sma kuverten som alla gaster fick till att skriva en halsning till oss. Pa framsidan av kuverten fick de ange nar vi skulle oppna det. Och nu kan vi oppna brollopshalsningar fram till ar 2045! Forsta redan dagen efter brollopet. 43 kuvert insamlade fran 56 gaster. Mer an vi hoppats pa.

    Vi hors nar jag kommer hem igen. Berattar garna mer om min dag for alla som ar intresserade...

  • karenina72

    Jag håller med om att man bör bjuda sambos och etablerade par. Men för oss var det inte helt enkelt att avgöra vilka som är "etablerade".

    För mig kändes det viktigt att under bröllopsdagen inte behöva se en massa okända ansikten, man befinner sig trots allt i en utsatt position. Vi löste det genom att vi styrde upp en middag för att träffa och lära känna en flickvän som tillkommit efter att inbjudningarna gått ut och som blev medbjuden.

    I ett annat fall sa vi faktiskt ifrån.

    Jag var själv bjuden på bröllop när Johan och jag var nya som par, och tänkte inte ens tanken att fråga om jag fick ta med honom. Detta eftersom Johan i det läget inte hade träffat de som skulle gifta sig.

  • karenina72

    Grattis Skratt-Maja! Ser fram emot att få höra alla detaljer...

  • karenina72

    Emlu - glöm inte bort att packa ner säkerhetsnålar, tråd och resårband. Om något skulle hända...

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!