• Annica_B

    Oups, lite snabb... 2



    Här är den nya tråden flickor!

    Ska vi kanske starta upp med att presentera oss i varsitt inlägg?
    Civilstånd, var vi är bosatta, ålder, vilken gubbe vi är och varför inte hur vi ser ut? :-P Och så en liten beskrivning av oss?

    Detta är de GRÖNA GUBBARNAS TRÅD! Den startades av Justina (även kallad Festina eftersom hon såg till att denna festliga tråd startades!)av misstag. Det är vi djupt tacksamma för!!!
  • Svar på tråden Oups, lite snabb... 2
  • drea

    Själv har jag rätt stora bröst, 80 D, lite jobbigt faktiskt. Skulle gärna ha lite mindre. Men jag skulle inte operera mig för att få mindre.

  • hellokitty

    Jo... det skulle bli ganska mycket kvar...
    Ser helfånigt ut just nu. Är ganska smal för övrigt men börjar få en sån där kulmage som gubbar i nätbrynja framför tv har...

    Kommer ni ihåg den där reklamen där en tjej ska dejta en kille hon träffat på nätet och han är värsta snyggingen!....bara det att uppkopplingen är dålig och det visar sig att snyggingen är en affisch och den riktige ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig...

  • Annica_B

    hellokitty:
    SVAMP??? vad menar du?

    Jag röker med... *skäms lite* Jobbar på att försöka hålla det till kvällarna. Går rätt bra, men slinter ibland. Nu skulle det vara gott, tex eftersom jag _inte_ ska äta nåt godis!
    Jag började röka på "heltid" när jag höll på med en fruktansvärd bantningsdiet för c:a 3år sen. Jag fick knappt äta nånting, och jag som ÄLSKAR livets goda blev riktigt, riktigt deprimerad. Det enda jag kunde "unna mig" var helt enkelt en cigg istället. Så det blev det.
    Hur det gick? Jo, jag gick väl ner en 5kg eller nåt som jag sen gick upp igen plus att jag fastnade i rökningen. Skitbra.

  • Annica_B

    Jag är med stortuttad. 80D och jag är jättestolt över mina bröst! Tycker det är roligt att använda dem som medel för att få det jag vill. *fuling* Funkar bara på män, dock.

  • hellokitty

    jaja... har inga tuttar att stoltsera med men brukar funka rätt bra med k å t a ögonkast och ett litet pillimariskt leende......

    Jag hade svampinfektioner jämt och ständigt tidigare. Min gynekolog sa att jag måste sluta med sötsaker och äta med acidophilus/bifidus eller vad det heter och vips! så var svampen borta. Hade typ provat alla läkemedel som fanns för att bota men det kom alltid tillbaka.....

  • Annica_B

    hellokitty
    Hihi, ja om de sen används i kombination med blickar och smajl är det oslagbart!

    Åh, okej! Fy vad jobbigt det är med svamp... *klia* Tur att det ordnat sig! Jag hade ingen aning om att det hade nåt samband med socker..? Då borde ju jag ha svamp över hela kroppen egentligen. Fast jag har klarat mig som tur är.

  • Hej baberiba

    Glömt mig eller...:( snyft....ingen som skrivit ngt på mina inlägg...:( sidan2...

    Jaha då får jag väl fika med Madde då Vicka är ju i Kina....:D

  • Hej baberiba

    Om någon läser mina inlägg så har jag 75B på tuttarna och jag är supernöjd med dem runda fasta och fina.....:D:D:D

  • Hej baberiba

    Är superglad idag om ngn nu läser Vickan kanske gör det borta i Kina...:D...

    Jo jag är superglad för jag fick ett smt i FM att vi får besök imorogn från en tjej som ska skriva utlåtande om oss ang. att få adoptera- fajen vad kuuuul......:D snart har vi vår efterlängtade bebis...:D:D

  • drea

    Nej vad kul GRATTIS!!!!! (något annat besked än ja är knappast troligt) bebben är på G!

Svar på tråden Oups, lite snabb... 2