• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006 Del 2

    Hej allihop!
    Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
    Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

  • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
  • Hemligt ( fast inte längre)

    Orustbrud
    Sicket snyggt inbjudningskort, helt i min smak

    Snygg ljuslykta, tack för det tipset insideh. och SaT.

  • vera08

    Igår träffade vi vår präst för första gången. Det är min blivande som känner honom så det var lite nervigt för mig, men det kändes jättebra :D
    Ser fram emot det ännu mer nu! Han hade bra idéer om vigseln samtidigt som han var tydlig med att det är vi som bestämmer hur vi vill ha det, toppen :)

    Ni som ska gifta er i kyrkan, ska ni gå in tillsammans eller ska ni gå in med era pappor?

  • Orustbrud

    Tack för responsen på mina kort. När man väl bestämt sig för ett kommer man alltid på andra varianter som också lockar. Nu får det bli det som jag visade. (med vissa finjusteringar) Känner mig nöjd.

    Vi kommer att gå in tillsammans i kyrkan. Det känns absolut bäst för oss.

  • gnizz

    Vi kommer också att gå in tillsammans i kyrkan.

  • Augustibrud-06

    Orustbrud & SaT
    Vilka fina inbjudningskort ni har gjort! Vi tänkte gå på mässan och se om vi kan få mer inspiration med inbjudan och fest/kyrko program, innan jag börjar göra dem! Vi gifter oss inte förrän 2/9 så vi har lite tid på oss.

  • Augustibrud-06

    Även vi kommer gå in tillsammans i kyrkan.

    Hur ska ni andra göra med musik till festen? Vi har letat efter ngt band med hyfsat pris, men vi hittar inte så många. Ingen som har några förslag?
    Är det ngn som har några erfarenheter av Nöjesvärdarna?

  • SaT

    Nu har jag lagt ut lite fler bilder på lite mer dekoration. Fast såklart ska det inte vara gamla röda skrynkliga servetter på bröllopet . Och för trevlighetens skull ska jag nog köpa ett nytt rep innan jag gör servett ringarna, detta har jag hämtat i båten .
    www.familjeliv.se/krypin/sat/galleri.php

  • gnizz

    Var faktiskt på Bröllopsmässa i Malmö i lördags. Det var lite av en slump, skulle ner dit och fiska torsk med en kompis och nu är det så festligt at han ska gifta sig samma datum som oss så jag följde självklart med på mässan. Måste säga att man kände sig lite vilsen som ensam kille på en sådan mässa men det blev dryga 40 bilder tagna med digitalkameran, provsmakningar på diverse rätter, lite demonstrationer på embossing hos panduro och rabattcheckar. Givetvis fick jag en hel del inspiration också, jag kan ett litet tag till reta min b2b att jag varit där också.

  • Augustibrud-06

    SaT
    Vilka fina ljushållare av musslor du gjort, det var insideh. som tipsa om dem om jag minns rätt!
    Såg även dina andra dekorationer, kommer bli jättebra! Är du säker på att du inte ska ha lite skrynkliga servetter då, det gjorde sig bra. Vad ska ni ha för servetter på bröllopet?

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2