• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006 Del 2

    Hej allihop!
    Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
    Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

  • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
  • lullan2

    Hej på er!
    Har läst i eran tråd litegranna. Flyttade till stenungsund för 3 månader sedan och vi har ju bröllop i tankarna, men när vet vi inte. Har börja kolla runt lite på lokaler och det är nu ni kommer in. Med all samlad expertis på området i denna tråd undrar jag nu: om vi vill ha en lokal där de ordnar mat och dryck, för ca 50-60 gäster, vad rekommenderar ni?
    Har ju drömmen om ett bröllop på tjolöholms slott, men det blir för dyrt.. Men drömma kan man ju.

  • insideharmony

    *ASG*
    Då e ju ja en gammal kärring ju ;P Ja å mina 33 iaf ända till september. Men ja slutade fylla vid 20 å anser att man ej blir äldre än man gör sig :D
    Föresten så får ja hälften av gångerna visa leg på systemet fortf. Å min snart 10åriga dotter får för frågningar om ja e hennes storasyster :D *ASG* Tycker d e skit kul. Ja blir ändå aldrig tant fö de är ja ej kappanel att bli hu mkt ja än skulle försöka ha ja insett ;) Dessutom bli ja ej älder bara fler år mer erfaren *LMF*

    lullan2
    Välkommen hit hoppas du kommer trivas både i Stenungsund å i tråden. Vart har du flyttat ifrån.

    Å de låter jätte kul att så många vill fika på lörd. Häng på du me lullan2
    Kan vi säga vid 11.00 på Oasen ;) Ja e bokad från kl 14 sen.

    Å så måste ja ju berätta att vi var på bröllops mässan idag. Å vi hittade en blomster skola som ligger i munkeröd här i stenungsund. De ställde ut jätte fina brudbuketter. Fast de var på heminredningsmässan. Men ja fick ett vesitkort. Å butiken e i sta´n. Men ja tänkte att pratar men me dem kanske man kan få elevpris om man kan få från skolan om de gör så ;) Här kommer länken

    www.blomsterkonstnaren.se/

    Kjamizzar på er

  • lullan2

    Tack för inbjudan till fikat med tyvärr så jobbar jag på lördag! Attans också, följer gärna med nästa gång! Känner ju ingen här ännu.
    Inflyttad från göteborg men någon göteborgare är jag inte heller, bara bott där i 8 år eller vad det nu blir ( herregud vad mycket det lät!!) Kommer från trakten kring skövde, men kärleken drog mig hit ner. Ålder 29... ett litet tag till i alla fall.

    Det var lite om vem jag är. Tillbaka till bröllops-funderingarna-
    tror jag läst att någon av er skulle gifta sig på stenungsögården? Det stället har jag blivit lite nyfiken på. Har någon info, skriv gärna ett par rader.

    Hej sålänge från mig!

  • SaT

    Nu har vi beställt en liten "inför bröllopsresa". Vi kom fram till att efter vi gift oss i maj så vill vi inte åka, eftersom vi tycker Sverige är så fint då (och vi vill hellre ut och segla). Och framåt hösten hoppas vi att jag är gravid, och då vill jag verkligen inte ha en resa inplanerad, så därför kom vi fram till att det kunde faktiskt vara trevligt att komma iväg och slappna av lite innan börllopet. Ville bara dela med mig, det känns härligt att se fram mot det nu .

  • Orustbrud

    SaT: Låter som en jättebra idé att resa innan. Om ni ska ut och segla till sommaren så blir ju det en typ av semesterresa också. När åker ni?

    Tyvärr ser det ut som att jag måste jobba på lördag. Himla synd. Jag jobbar visserligen bara 11-14 men har för mig att någon annan hade planer för eftermiddagen.

  • SaT

    Orustbrud, vi åker till Portugal en vecka och har hyrbil, så vi har tänkt åka runt och titta, vi är inte soldyrkare nån av oss . Åker i början på april, läääängtar!! Ska bli så skönt att komma iväg från vardagen, lite segt att gå mammaledig tycker jag.

  • Linslus

    ...kan tyvärr inte komma på fikat då jag bor söder om er stad & inte kan resa i helgen

    Men det kanske blir fler tillfällen?

  • Grönt är skönt

    Vad roligt att ni planerar en liten fikaträff! Hade gärna kommit förbi och sagt hej, men bor lite för långt bort tyvärr...

  • vera08

    har tyvärr också andra planer för helgen, hoppas att ni får kul!

    är helt inne i mina inbjudningar nu, fick lite inspiration på mässan, men kan ändå inte bestämma mig helt säkert, suck vad jag är velig...

    Börjar ni andra bli klara?
    Jag fick förresten en inbjudan på posten idag av min kompis som ska gifta sig i juni, verkligen kul med sån post!
    Jag hade tänkt att dela ut våra kort personligen till dem som bor i närheten, men det är så kul att få rolig post så jag kanske ska skicka alla ändå?!

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2