• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • Linslus

    Hmmm... Gifter mig visserligen på Orust, men vi ska bo på Hotell Carlia natten till bröllopet (!) & gör oss i ordning på City Spa
    Så jag kanske får vara med på ett hörn?

    Gifter mig i Morlanda kyrka 5 Augusti

  • Linslus

    ....sen funderar jag på att skaffa TÅRTAN från Uddevalla (när vi ändå är där)
    Några bra tips gällande det?

  • ina3

    Linslus: välkommen! kul att du vill vara med!
    Syateljén heter: Tailoress of Sweden, Kungsgatan i uddevalla (dvs rätt i centrum, lätt att hitta) 0522-122 00. Om jag blir nöjd vet jag imorgon, rapport kommer!

    Jag har turen att en väninna gör tårtan, 4 våningar! Hon är en sån däringa pysselmakerska som gör spindelmannentårtor och kyrkor ti konfirmationer...puh! Hon är kanske ledig för dig, vet att hon är bokad för fullt nu i vår men jag kan kolla! Annars finns det konditorier som specaliserar sig, Wienerkonditoriet tror jag är ett sådant.

  • ina3

    Förresten, hur härligt lät inte det att bli ompysslad av City Spa?! Lyckos Dig!

  • Linslus

    ina3: Åh det vore jättesnällt om du ville höra med henne

    Jag betalar ungefär 600 kronor för smink och sen 1200 för uppsättning Sen får jag hyra löshår av dem för 200kr...
    Så ungefär 2000kr inklusive provsmink & provuppsättning tycker jag var ett ok pris

    Sen är vi lite "udda" för vi lägger mer pengar på boendet (svit) natten TILL bröllopet & bjuder då vår tärna & best-man (de är sambos) på ett rum... På så sätt kan vi äta gott kvällen innan, slappna av (glömma alla förberedelser) sen kan M2B & jag bada jacuzzi & vakna utvilade (förhoppningsvis) få en hotellfrukost & sen strosa 300m till City Spa
    Sen bor vi betydligt billigare på bröllopsnatten, men på ett fint hotell i Mollösund

  • Linslus

    ...hade kännts stressigt att skynda 45 minuter till Uddevalla (med färja & allt från Orust) Göra sig i ordning, sen skynda tillbaka för att passa färja, fotografering m.m...
    Men det är ju bara för att vi i så fall skulle ha minst 90 minuters resväg eftersom utbudet på frisörer inte är så stort på Orust...

  • ina3

    Åååhhhh! Mollösund som är så underbart..! Nu längtar jag ännu mer till sommaren. Brukar åka dit ut o bara njuta någon gång under sommaren när tid finnes, älskar det stället.

    Vi har inte ens bestämt vart vi far iväg på bröllopsnatten, jag funderar på Göteborg eller Tanumsstrand..hmm..känns som om jag bör hugga tag i det nu.
    Jag åker till min egen lilla frisörska som fixar iordning mig..har inte ens tagit reda på vad hon tar...kanske jag borde med tanke på alternativet (city spa alltså )

    Jag kollar med väninnan o hör av mig!

  • Briderella

    *smyger in* tillhör åxå jordens ende Luddelalla ;)

  • ina3

    Välkommen Briderella! Kul att fler hittar hit! När gifter du dig?

  • Briderella

    ina3

    gifter mig förhoppningsvis 070707....vet inte riktigt vart men det blir på "hemlig" ort.... vi pratar om NY ´så jag får "tyvärr" inte njuta av all planering. inga inbjudningskort eller dukningar eller blombuketter eller fester... men men blir nog en liten familjetillställning när vi kommit hem.

    H

Svar på tråden uddevalla med omnejd