• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • Linslus

    Ina3: Ja SNÄÄÄÄLLA maila mig din kompis kontaktuppgifter (hon som gör tårtor alltså) Vart bor hon? (tänkte hur man ska administrera hämtning av tårtor o.s.v)
    Kan man hyra tårtställning av henne tror du?
    Vet du hennes ungefärliga "priser"/bit?
    Linslus24@spray.se

    Angående frisyr: Träffade Jessica på City Spa i helgen! Hon är jättetrevlig & fångade upp mina tankar bra + att hon kom med egna idéer & åsikter! Betalar 1200kr (inkl provuppsättning) + ca 200kr för hyra av löshår
    Sen sminkar en annan tjej på City Spa mig för ca 650kr inkl provsminkning

    Sen UNDRAR jag en sak: Vad vet ni om Uddevalla Blomsteraffär på Kungsgatan??

  • Linslus

    ps: hade INTE tänkt fixa naglarna, men kom på andra tankar & ska fixa naglarna lite lätt med filning, lackning & kanske några dekorationsstenar för 150kr på City Spa dagen innan bröllopet

    Hur gör NI med naglar?

  • Bohuslän06

    Hallå! Hur går planeringen för alla? Jag har en fråga ang trubadur eller liknande....är det ngn som har tips om musiker för festen i Uddevallaområdet?

  • ina3

    Linslus, du har mail! Hon har tårtställningar (skall ha 3 vån tårta) och för oss så levererar hon ju tårtan eftersom hon är med på bröllopet. Hon står presenterad i festprogrammet under Toastmadame som Tårtmadame !

    Jo jag har hört om u-a blomsteraffär och dom gör jättefina arrangemang men en nära kompis köpte sin brudbukett där...den gick mitt itu så hon kunde inte använda den! Som tur var hade en annan kompis gjort en annan bukett som var tänkt att hon skulle kasta, det fick bli den som hon hade på korten, i kyrkan osv. Men det kan ju ha varit maximal otur! Jag tycker iaf att dom gör ljuvliga buketter!

  • ina3

    Linslus: Nej har ingen aning om priser! Har gjort mina naglar själv som hittills har lurat samtliga...

  • Linslus

    ina3: Nähä! Hoppas verkligen hon fick pengarna tillbaka?!!
    Tusen Tack för hjälpen med kontaktuppgifterna!! Ska ta kontakt med henne nu framöver

    Hoppas att din kompis blom-olycka var ett undantag...Ska nog chansa på dem ändå eftersom de ligger så "strategiskt" eftersom vi ska bo på Carlia natten till bröllopet, göra oss i ordning på City Spa 300m längre ner på gatan & då blomsteraffären i så fall ligger 50m bort
    Eftersom jag är helt oerfaren gällande Uddevalla blir det nog bäst så...

  • ina3

    Linslus

    Det blir toppen, nära och bra. Du har ju även Violas blommor (vet inte om dom heter det längre) men dom finns på Kochska Gränden, inte långt ifrån den andra affären, mittemot Paddington Café. En tjej på andra sidan av bäveån har vunnit pris som årets florist eller nåt i den vägen. Lite tips om du vill ha ett större utbud! Be att få titta om dom har ett album med buketter som dom har gjort.
    Lycka till!

  • Orustbrud

    Danlin: Jag ska bara kolla först så att det är OK med henne. I så fall kan jag ju maila hennes nummer till dig.

    Jag var i blomsteraffären på Kungsgatan förra veckan. Jag fick ett jättebra intryck. Mycket hjälpsamma och trots att de hade en del andra kunder i butiken kände jag att jag i lugn och ro kunde stå och kika i deras pärmar och drömma mig bort en bra stund. Mina tidigare erfarenheter av dem är bara positiva. (ina3: Himla tråkigt med din kompis. Tur att det löste sig iaf)

  • Kabo

    Ser att Ni oratar om brudbuketter.

    Billigast verkar det vara på Lilla Blomsterhallen (torp) men om man ska vara i stan så var de som ligger mitt emot Åhlens billigast.

    De har inga bilder på några buketter, men motiveringen till det var att ofta så ser man en bild på en bukett och så vill man att det ska se ut exakt så. Eftersom många bilder är retucherade så är det omöjligt att få det till att bli exakt - ägaren hade varit med om detta några gånger under alla år som han arbetat inom branchen.
    Därför tycker han att det är bättre om man själv hittar en bukett som man vill ha (Helst ifån bilder som är oretucherade tex. andras bröllop eller liknande) och sedan kommer dit med bilden. De hjälper en då och man får förhoppningsvis mer rimliga förväntningar.

    Jag fick i alla fall förtroende för honom när jag pratade med honom så där hade jag valt om jag nu skulle köpa i stan.

Svar på tråden uddevalla med omnejd