• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hoppsan hejsan, nu har visst vår tråd stängts för svar. Tänk så fort tiden går när man har roligt!

    Så kom tillbaka nu alla 2008-brudar, och välkomna alla nya!

    Länk till gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!
  • Brud 2008

    Om jag skulle köpa min klänning nu så skulle jag inte kunna låta bli att gå runt med den hela tiden, den skulle hinna bli sliten till bröllopet :D
    Men hittar man precis vad man letar efter är det ju bara att slå till.

  • MrsNyberg2B

    Jag är grymt imponerad av att ni ens vågar köpa en klänning redan nu... Mycket kan ju hända tills det blir bröllop - jag menar kroppsformmässigt.. Iofs kan den ju fungera som en bra sporre att hålla just vikten, men tänk om man får barn, t.ex.. Fast samtidigt, såklart, hittar man DEN klänningen, så är det ju inte mkt att tveka på... Det går ju alltid att sy in och ut och ändra lite.. :)

  • MrsNyberg2B

    Nu kom jag på en fråga - ni som ska ha kandelabrar (för visst är ni några stycken), hur ska ni göra? Ska ni köpa ett gäng, eller låna eller, tja? Jag började fundera på om man skulle ha det, men vart gör man av dem när man har gift sig, man har ju inte hur många som helst framme... Eller, snarare, vi skulle inte ha så många framme, möjligen en.

  • Snitte- 5/7-2008

    halloj tjejer jag ska börja sy klänningen snart men måste nog göra vissa justeringar... har bestämt mig att tappa 5kilo till bröllopet... och det gör ju en liten skillnad iallfall.. :)

    Hmn... kandelabrar... jag kommer ha två stycken i kyrkan... :) jag har ju två i företaget som är kanonfina så de kommer jag använda... :) ni måste föresten gå in och kika på vår hemsida igen,, har nya bilder uppe :)

    www.brollopsfixarna.com

  • MrsNyberg2B

    Jag tänker ju mest på kandelbrar på festen...

    Jag gillar hemsidan, hoppas det går bra för er!!!

  • Snitte- 5/7-2008

    aha... okey sånna som står på bordet eller från golvet....

    Det är ju snyggt med båda... ska du dekorera med färgtema och så då.. ? :)

  • Pumpkin

    MrsNyberg2B
    Du kan ju alltid ge bort kandelabrarna sen till såna som hjälpt till runt bröllopet? Kan vara en idé iaf

    Idag har vi varit och tittat på ringar igen, vilken härlig känsla det är! Hittade inte lika mkt fint den här gången, men hittade iaf en som jag föll ganska hårt för, men den gillade inte M2B så mkt

  • June20

    MrsNyberg2B

    Vi ska ha 4st candelabrar men vi ska ju bara ha 22 gäster samt kommer nog ha U-bord.
    Jag har sprungit runt o letat upp dem på loppis o 2nd hand butiker. Kostade mig mellan 95-120kr beroende på vem man köpte av. Kollade först på Guldfynd för där hade dem mässingsfärgade (alla andra verkar bara ha silver/tenn) som ska matcha vårat "guld" i färgtemat men dem kostade 349kr STYCK! :P Så det funkade inte i budgeten när vi ändå bara tänker behålla 2st sen.

    Jag tänkte först att ha med levande blommor i mitten på "kryset" som sedan slingrar sig ner men kom på att det kostar för mycket...el rättare kändes som en onödig sak eftersom de håller i en halv dag. Sen tänkte jag att vi skulle ha plastblommor men brandfaran stopade det hahaha...samt dem kostade mera än levande!!! :O
    Så tillslut har jag tänkt ev knyta sidenband runt halsen på dem i våra färger svart/lime. Tycker det räcker lagom eftersom vi ska även ha ljusmanchetter med kristaller som hänger ner. Ser lite antikt ut. Hittade dem för 5kr/st på Göfab10an förra året så jag högg 30st direkt! ASG****

    Jo o så kommer vi antagligen ge bort dem vi inte behöver som presenter till dem som hjälper till med bröllopet inkl ljusmanchetterna. Lustigt nog är min mamma avis på just dem candelabrana med just dem mancetterna!!Hon som e så ointresserad av det hela. Fast i helgen frågade hon ifs vad för sorts ring jag ska ha som vigselring.

  • MrsNyberg2B

    Vi tänkte ha dem som bordsdekoration.. Smart att ge bort dem, det har jag inte tänkt på.. Om man har "tung-bord" så behöver man kanske inte så himla många, det blir för mkt med en på varje bord tror jag.. Iaf för vår smak, så då kanske det inte behöver bli så många iaf.. Vi kommer ha guldfärg i färgtemat, får väl se om vi hittar några som duger då.. SKÖNT att vara ute i god tid.. Annars kan man säkert hitta andra snygga ljusstakar på second hand.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!