• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ... hängt på BT galet mycket!

    Här kommer en fjärde tråd på samma tema som de tidigare... nr 3 stängts strax av på grund av åldersskäl! Hoppas ni hittar hit allihop....

    För mindre BT-beroende har vi ju INTE blivit.. eller??!

    Dags att fortsätta vår fantastiskt givande pladder hörrni!!

    Välkomna alla BT lister!

    på er!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4
  • viktualia

    åhå... jaja.. då behöver jag inte vara lika avis.. Odenplan är i samma storlek som Karlstads variant av Åhlens....

    men idag stod jag på Karlstads Åhlens och önskade mig till Sthlm City i min jakt på handväska....

    ....fast en ny handväska är verkligen inget viktigt.. jag har ju en samling så jag får väl nöja mig med dem ett tag... fniss fniss...

  • viktualia

    inser att följande gnäll har ett samband med att jag köper billiga kläder från de stora kedjorna - men jag blir GAAAAAAAAAAALEN på alla knappar som lossnar!

    Sitter nu och syr i två knappar i ett par byxor som jag köpte för exakt en vecka sedan!! *suckar*

  • Telemarkgrrl

    Hellu girls!

    Hur är läget? Vilken helg det var! Vi åkte runt och var sociala både här och där och hade sååååå himla trevligt. Vi bodde på hotell och råkade hamna vägg-i-vägg med en festvåning som drog igång med helt galet hög musik sent på lördagkvällen och för en gångs skulls så var jag inte så himla feg utan jag stolpade ner till receptionen och frågade om vi kunde få byta rum. Och det fick vi, till sviten! Det blev lite stressigt där ett tag att hinna njuta av badkaret, sjöutsikten, minibaren och morgonrocken.

  • Telemarkgrrl

    Hur gör ni med era ben förresten? Jag brukar köra med rakhyvel på sommarhalvåret, på vintern orkar jag aldrig. Men jag tycker att mina ben blir ludnare och ludnare för varje år. Jag har inte haft så mycket hår förut men nu syns dom ju verkligen. :( Undrar om det beror på rakningen? Vet ni hur det funkar med epilator, ändras hårväxten då?

  • viktualia

    Tjohoooo!

    Hej Telestubben! Duktigt att vara så modig och protestera och sova i svit med sjöutsikt och allt... hm...lät bättre än vårt svettiga sovrum!

    PITT på er förresten! Nu har Vickan landat på jobbet för en ny dag. Trots att temperaturen sjunkit ute är det PRECIS lika varmt inne... *suckar*

  • Zozo

    Pitt igen!

    Telis, jag har alltid rakat benen med vanlig rakhyvel och det funkar bra för mig. Gôr det lite snabbt när jag duschar, aret om. Är för feg för vax.. och sa gillar jag inte att det maste växa ut först..

    Anne.. Ja, VEM passar i arets mode egentligen. Allt ser ut som stora hösäckar pa mig. De här underbara (not) puffârmarna eller jâttevida holkärmarna.. Why?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4