• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Najs att du är här Zozo!!

    Ska vi dra igång partajet då??

    Jag börjar med att korka upp lite schysst torr cider... det är jag sugen på nu!

  • viktualia

    Zozo - den var svår... nån förståsigpåare skulle nog tipsa om nån starkt som nån konstig konjak eller whisky eller nåt...

  • viktualia

    Skååååål alla grevar och baroner!

    Botten upp!

    dags att dra på sig solglajjorna och glida ut i solen och häva i sig lite mer prit tror jag!!!

  • viktualia

    Några 24 grader är det definitivt INTE här... men helt iskallt är det troligen inte... men det där lät mysigt... så Zozo - skicka hit din helikopter *snälla*

  • viktualia

    tjooo

    en mysig helg har passerat. jag har tränat - lördag; Cyklade i över en timma. söndag; tog årets första runda i joggingspåret.

    och jag har ÖVNINGSKÖRT - kors i alla tak som finns... både igår och idag! heja mig! Bara lite läbbigt, jag minns nog faktiskt lite om hur man gör och kopplingsfoten hittade dragläget rätt fort! Heja Vickan!!!!

  • viktualia

    Muffins - Jag har övningskört med maken. Min plan är att övningsköra ett tag med honom så att jag kommer igång lite. Sen tänker jag gå intensivkurs i sommar, sånt finns här i stan. Kostnad??? 10 tusen skulle jag tro.

  • viktualia

    Godmorgning allihop!

    Vickan på jobbet och verkligen på hugget! Nu ska det bli vettiga saker gjorda!!!!

    Varför denna energi - svar: Jag sov ruttet dåligt i natt och då hann jag gå igenom allt och inget... baaaaa hata för varma täcken!!!

    Omsan - fniss.. jaaa jag roade mig ju ganska friskt med att göra research i bröllopsförsäkringstråden.. hi hi... rolig grej! *skakar på huvudet* men det är väl nåt som skulle passa bridezillor som hand i handsken... eller ska vi säga ring på fingret.. hi hi

    Matskedsgumman och Pela är ju verkligen på vift!!!! *saknar er*

    MrsO är ju dock inne då och då och rapporterar från renoveringsprojekten! Maken och jag ska på visning nr 2 imorgon. Lyckas vi köpa huset så lär renoveringen bli min variant på "BT-avvänjning" - åtminstone för ett tag.... hm..

    Telestubben - hoppas att du får känna dig frisk och pigg och glad nu!

    Sis - det är så ROLIGT att du hänger på msnen också!! Och du - jag gjorde ALLT jag skrev igår. Efter kl 14 hann jag: handla mat, laga två rätter (en till matlådor ), babbla i telefon, övningsköra med maken, fila på ansökan och softa på balkongen. UTAN stress! hi hi!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4