• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Godmorgning!

    Ska ha ett mindre efterlängtat möte kl 10. Urk och burk. Mitt projekt är att ligga så lågt som möjligt - det brukar ju jag vara så bra på... *NOT*

    Regn och en helg utan vila väntar... laddad? som vanligt inte än...

  • viktualia

    Tjo!

    Vickan är tillbaka. Mötet gick hyfsat men jag är fortfarande lite besviken på chefen....

    *surar*

  • viktualia

    Det var möte om projektet som jag jobbar i. Många delar är oklara och både min och andras roller är oklara. Otroligt frustrerande att saker och ting inte diskuteras i rätt skede, mötet vi hade idag borde gått av stapeln för två månaders sedan. Nu blev det pinsamma bakslag på grund av att jag varit tvungen att jobba på i väntan på ordning.

    Det är jättesvårt att beskriva i korta ordalag och jag tänker INTE beskriva i detalj. Men kärnproblematiken handlar om att saker och ting skett och sker i otakt och att min chef inte är någon speciellt stödjande person. Det yttrar sig bland annat i att han haft tillfälle att kommentera vissa saker som jag gjort, men inte gör det på riktigt förräns andra lyssnar = vilket jag upplever som att han hänger ut mina brister framför näsan på andra istället för att ta tag i frågorna så fort de dyker upp.

    Hm... det här blev verkligen krångligt.... jag är sur på puckochefen helt enkelt.

  • viktualia

    Som tur är, så är mina kollegor himla goa ibland (jag gnäller ofta över att de inte riktigt har samma insikt och mål som jag... ) men JUST när det kommer till just den här typen av dumheter från chefen så är de verkligen förstående, eftersom de drabbas till och från de också.

    De släpade iväg mig till en trevlig lunchrestaurang direkt efter det pissiga mötet, så jag fick luftombyte och orkade ta tag i en del jobbigheter direkt efter lunch.

  • viktualia

    Kan rapportera att Jessie är vid gott mod, men mer detaljer än så får hon nog berätta själv!

    /vickan
    som glömt puckochefen och bara glider runt och busar på nätet just nu...

  • viktualia

    anne på grönkulla - jaaa vi gör revolution... vad tror du om "Annes och Vickans konsultfirma med inriktning mot organisationsutveckling och ledarskapsfrågor i offentliga organisationer" - det vore väl nåt???

    baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag hatar den del av samhällsapparaten för att den premierar ledarskap på HELT FEL GRUNDER... blir så j*la trött på alla kassa chefer!!!

  • viktualia

    Japp! Superbra betalt ska vi ha och ta... för det är nästa skit med offentlig förvaltning och verksamhet...

    Jag tänkte mig en ingångslön på kanske.. hm.... 45-50 tusen i månaden verkar väl bra för mig som har snart 4 års arbetslivserfarenhet?!?

  • viktualia

    Håller helt med dig och det var ju en sån diskussion som utspelade sig i min värld idag. Min osmidiga chef har haft flera tillfällen att påverka ett dokument jag utformat, men den mer genomgripande kritiken framförde han inte förrän det var 3 andra i rummet. Och det beror INTE på att han är feg utan på att han är hemskt osmidig!

    En av de saker som stör mig mest är att jag inte vågar säga något till chefen om min upprördhet. Det gynnar inte mina nuvarande eller framtida syften att kritsera honom. Och det gör att jag känner mig överkörd, maktlös och j*vligt frustrerad.

  • viktualia

    Anne - sån är min chef också. Enda metoden att få kontakt är att helt enkelt kliva in på hans rum och starta med "Vi måste prata".... och ibland kräver sådana aktioner uppladdning i form av prat med kollegorna för att "våga" gå till chefen sen..

    Och bara att jag som medarbetare känner så är ju FEL!!!!!!!

  • viktualia

    fniss fniss

    Pre-cooking.. jaaa det är nog verkligen!! hi hi hi

    Anne - nu har både mina föräldrar, du och snart maken granskat mitt brev och CV... så nu tror jag att jag ska skicka in ansökan... *darrar i knäna*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4