• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Sis - fniss fniss!

    Gissa varför jag vill köpa hus så att jag får något vettigt att spilla energi på.

    Glömde att berätta för dig att INNAN vi pratade igår hade jag varit ute på årets första joggingtur minsann! hi hi!

    hm... jag lat?!? jag får nog ompröva det... ha ha ha ha

  • viktualia

    Sis - fast jag är fortfarande en rätt tjock och ytterst lat slöfock... det tar tid att få det ur huvudet på mig.. (eller av kroppen... ha ha ha ha )

    Matvanor - mina går just nu ut på att äta gott och nyttigt till alla mål och dumäta dessemellan av ren vana. Ska försöka sluta dumäta och ev testa nån beprövad metod... En bra sak vore att sluta äta sådana GROVA mängder mackor... hm...

  • viktualia

    Sis - snusko!!! inte rapa folk i fejset på det där viset!

    Fredagsfika - näpp! Inte mycket sånt här inte.. och maken är världens bästa alkoholbroms. Han tycker att man bara ska dricka lite lagom och det är ju helt rätt! *nöjd* Jag skulle nog vara en riktig fyllekaja utan honom.

    Och jag är tjock på riktigt. Har ett BMI som passerat fetmagränsen och drar stl 46 i kläder till min ringa längd på 1,64... men men... ännu ett försök startat! Och jag är ju anmäld till ett sånt där springlopp i slutet av maj!!!

  • viktualia

    Omsan - jag är ju med i din flodhästklubb (även om jag brukar kalla mig knörveldjur... )

    Hur som... jag tänkte också försöka promenera/jogga bort några hekton. Ska försöka gå av bussen några hpl:ar tidigare. Det ger ju i alla fall NÅGRA extra steg!

    Sis - springloppet är Vårruset som bara är på 5 km så det ska jag nog klara. Men jag måste träna för det!! (visst kan man promenera hela sträckan men det vore ju SÅÅÅÅ mycket bättre att åtminstone jogga HELA sträckan!! )

  • viktualia

    Omsan - igår tog jag mig runt min "jogging"-runda. Den är på 4,4 km och det tar mig 55 min.... dvs just nu orkar jag bara ta mig ett varv. Joggandet får komma senare. Rask promenad är vad det är nu... Men det är lite bråttom att komma i form, jag har bara en dryg månad på mig.. (till saken hör att rundan går över en ås, så det är grymma backar... )

    Har jordens träningsvärk i rumpan just nu. Glömde visst att strecha den. Min rumskompis här på jobbet är träningsfreak av svår art så jag har fått lite goda råd nu!

  • viktualia

    Oms - *skickar lite stärkande kramar*

    Facineras fortfarande över era planer på att ha makens syster på besök i 3 månader!!!! Men det är väl bara att inse att livet, tillvaron och förutsättningar gör att man hamnar i olika situationer....

    Och om din make har lov från skolan, borde han väl hinna jobba då istället? Kanske går det att försöka se lite ljust på ett konstigt placerat lov på det sättet.

    MEN jag vet att du är en vansinnigt klok och genomtänkt figur, så klagar du så har du troligen all rätt i världen.. därför skickar jag en massa styrka och hoppas att Vår Herre ger er kraft att ta er igenom allt som ligger framför!

  • viktualia

    Fniss fniss!

    Snart ska jag gå på seminarium i tre timmar. Chefen kom och sa åt mig att jag borde gå.. hi hi... Lyssna på lite kackel och få fika på arbetstid.. tjaaaa mer stressad med mitt nuvarande projekt är jag inte.. hi hi!

    *glidarVickan tar tillfället i akt*

  • viktualia

    Jag är här! Mitt seminarium börjar inte förrän 13 så tills dess håller jag dig sällskap Omsis!

    Jag sov uselt jag också i natt. Skyller stenhårt på för varmt täcke..

  • viktualia

    Omsan - jag har också en så där gruvligt frisk karl att jag drabbas av skadegläjde (nästan) när han blir hängig....

    Fniss fniss... undrar om din dotter trodde att hon skulle sova bättre om hon beklagade sig för dig.. hi hi...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4