• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Är det pompom för Vickan idag? * hoppas i trikåerna* och hej o hå o he...* dj*vlar - de sprack i baken*

    ok - har ngn några trikåer för en gravid flodhäst??? haaaaallllå!

    äh jag tar min mjukisar - ooooh en o kick o spark o kick! Goooo vickan! *pustar o stånkar - shit var tog konditionen vägen?*

  • Oms

    muffinsen! hoppar du upp på mina axalr och gör en kvadruppel snurrsplit m tvist ned till tubbies som tar emot ?

  • Oms

    muffinsen - jobbigt m bröllopet som inte blir av för dig iaf, förstår känslan, men resan kommer att vara speciell en med och när du är där kommer du att känna det även om det är svårt att förstå just nu.

  • Oms

    jajamensan - skriv in mitt mail Muffins, jag är förresten redan medlem där Oms heter jag där om jag ite minns fel:)

    kvadruppel är en spinn i fyra varv tror jag om jag inte minns fel, uttrycket används inom gymnastik och konståkning bla.

  • Oms

    ge mige V! ge mig ett I! ge mig * orkar inte blir helt hes*

    Zozo! jag tar emot - gör en snygg flickis nu! GOOOOOOOOOOOO VIckan!

    *hon har tydlgien sin interjuv nu!

  • Oms

    sis! long time... *väntar ff på mail om uppföljning...;)*

    japp, visste det där om vårtor, hade en själv under trampdynan som barn och det var ett H*lvete att få bort den! dottern hade en hon m i samma ålder (8-9 sådär) men den försvann av sig självt!

  • Oms

    hej tjejer... har jobbat:)

    idag ska jag köpa en ny trådlöstelefon tror jag, kikade på elgigantens hemsida och hittade massor som verkade bra, hittade även bra fotopapper till billigt pris där så det kommer jag oxå hem med, ska skriva ut foton ikväll, har sååå många nu på datorn och gillar inte det riktigt

    maken har fått klädkoden till kvällens festarrangemang - de ska vara iklädda gamla basketkläder haha och de som ska stå i dörren ska ha 70-tals kläder m afroperuker etc, kommer nog blir riktigt kul för honom! e såå nyfiken på att höra hur de har det och då har han inte ens åkt dit ännu, haha

    nä tjejer, jag tror jag drar nu, tjingeling:)

  • Oms

    tjena tjejer!

    har jobbat på här på fm men nu känns det som om uften har gått ur mig och dessutom har jag ont i magen och då e man inte så karsk (var sugen på allt möjligt igår och jag åt det också, haha)

    kom till jobbet mkt sent i morse då mannen var hysteriskt kärlekskrank, han passar väl på såhär sista dagen utan ngn närvarnade för sen i em så kommer ju syrran;) nu är han på väg till Arlanda, nervös som få - lillasyster e ju ute o reser helt själv i stora världen:)

    ska snart gå hem, måste fixa iordning det sita därhemma, har en stoooor tvätt hög som legat sen i tisdags kväll och det kan ju vara kul om den iaf är borta när hon kommer.

    idag känns det verkligen att det e fredag! härligt!

    festen som maken var med o fixade igår blev en succé sååå mkt folk och massor av kändisar dessutom, paparazzis överallt och då precis just då är maken och resten av basket laget iklädda små korta shorts ala hotpants, vita linnen, vita knästrumpor och en fluga i guld... det vore ju bara för mkt om han figurerar på bild ngnstans sådär, han pratade m syskonen DaSilva när det kom en paparazzi och tog massor av bilder...haha herregud vad de såg ut!! (har sett bilder)

  • Oms

    tjena tjejer...

    har såå mkt att göra och ingen motivation what so ever- hur bra e det på en skala?

    helgen har varit bra, faktiskt jättetrevlig, men lååång! Är sååå trött nu! M's syster e så underbar så underbar och vi har haft jättetrevligt när vi har gått runt på stan eller bara suttit i soffan o snackat men visst tar det på kraftena att var guide, att förklara kösystem, grön gubbe och att vatten är gratis, att förklara att jo man har alla möjliga husdjur här och nej man behöver inte stå still i rulltrappan osv osv...

    veckan e proppad m aktiviteter för dottern så minsta lilla tid som jag har över behöver jag befinna mig på jobbet för att iöht komma upp i ngt som liknar full tid denna vecka:(

    hoppas ni alla har haft en trevlig helg, själv ska jag jobba vidare nu, tjingeling

    vickan - jag läser din blogg sen när jag får tid, kul att ni har haft det bra iaf!

  • Oms

    Men vickan ! du måste ju prata klart - du kan ju inte bara säga A...;);)

    ok, jag ska bara säga hej och att idag har vi tittat på bebisen. Den rör sig o spratlar för fullt och har alla tår o fingrar etc. maken har väl först nu förstått att shit - det ÄR verkligen en bebis i hennes mag, haha:)

    allt såg bra ut och jag har en mkt låg risk till att barnet skulle födas m några kromosonförändringar vilket känns skönt att veta.

    sen har jag berättat för chefen idag, han tog det jättebra och gratulerade mig samtidigt som han oxå ville veta hur länge jag skulle vara hemma. När jag sa att jag kommer tillbaka Aug/sep nästa år blev han mkt nöjd och gratulerade än en gång:)

    nä, nu ska jag jobba!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4