• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    sen jag belv gravid känner jag mig verkligen tjock! jag pratar ingen gravidmage utan bara världens mes upplåsta tarmar som liksom gör allt för att spänna ut buken! inte ens nära jag ligger ned plattas den til ngt utan den putar och DET e hemskt! byxorna sitter obekvämt, längtar tills jag får komma hem och hoppa i mjukisbyxorna! och dubbelhaka har jag fått oxå! vad e det här? bläh!

    men men, nu ska jag börja gå o öta nyttigare igen, dock får man inte dra in på antal kalorier men jag behöver ju inte äta ngt onyttigt iaf.

  • Oms

    när jag har min idealvikt har jag ett BMI på 28! då är jag storlek 38/40, så det här m BMI ska man inte bry sig om så mkt om, det man ska göra är ju att mäta skellet, fett o muskelvikt för att få rätt värden.

  • Oms

    tänk att jag gilar inte siden, vare sig det blanka elelr råsiden, tycker itne att det e snyggt helt enkelt, mamma äääälskar det och en svägerska sydde kläder i siden hela tiden, men nej jag gillar det inte!

  • Oms

    jag har jobbat- insåg plötsligt att det var mitt ansvar att ta hand om min post...

    Tubbies - jag kan inte på fre kväll - då ska jag, maken o dottern hänga i kungsträdgården och titta på RIXFM festivalen på kvällen. Och sen i helgen ska jag o dottern till mamma på lördag och till en kompis på söndag (maken jobbar) så tyvärr - ingen promis denna vecka för mig!

    men nästa vecka kanske?

  • Oms

    jag vill äöta tårta! helt plötsligt verkar de jääääättegott m onyttigheter! mums!

  • Oms

    ingen aning? kan det vara att ngt är "spikat" kanske?

  • Oms

    nu går jag oxå hem - hade tänkt att jobba länge men luften gick ur mig efter att ha löst massor av knepiga problem så n säger jag tack o hej!

    fick precis ett SKI*MAIL om att dotterns skola har omfördelat sina resurser och att till nästa år ska man slå ihop klass 4C med 4A + B..dottern gå i A...

    detta då det är så många barn som ska börja i andra skolor i 5:an då man väljer inrikting och O's klass skulle då bara bli 14 elever och den andra 17. och det är inte ekonomiskt försvarbart i tider som denna så man slår då ihop klasserna igen!

    jag vill verkligen inte det, de kommer att bli 27 elever i klasserna + ev nytillkomna som kommer att dyka upp!

    jaja, klagomöte på måndag kl 20.00 återkomemr efter det om det

    trevlig helg!

  • Oms

    tjena tjena!

    är inne o kikar mailen lite och ett recept på en ananas paj som jag blev såååå sugen på att göra.

    ska laga fläskfile i ugn m grädde, chilisauce, senap etc och sen avslutar jag m ananaspajen. tror nog att det blir en bra kombination!

    nä, nu ska jag sätta igång!

    fortsatt trevlig söndag på er alla!

  • Oms

    Godmorgon girls!!

    ananaspajen var lika god som man förutspått här i tråden - mums!!! receptet är busenkelt och går att återfinna på de flesta receptsajter, jag googlade på ananaspaj och fick fram olika, valde det m creme fraiche i och där pajskalet inte behövde förbakas - blev kanon!

    maten var oxå riktigt god, känner mig som värsta husmodern nu förtiden haha!

    hela denna vecka är det massor av möten, kommer att hänga här sporadiskt och på torsdag 14.30 har jag lönesamtal m min konservative chef, räknar inte m ngn höjning i år även om jag rent arbetsmässigt är berättigad till det.

    så då mina vänner vill jag att ni pompomar!! efter samtalet så ska jag berätta för chefen om graviditeten.

    nus ka jag hämta vatten!

  • Oms

    Men tjejer! jag har ju inte berättat att dottern har blivit storasyster nu!

    i torsdags morse efter en lååång väntan m värk så föddes lilla Stanley (jag vet jag vet) 6 veckor för tidigt!

    han vägde 2,6 kg och är 46 cm lång- dvs grymt stor m tanke på hans "ålder" hade hon gått hela tiden ut hade han vägt över 5 kg tror dem!

    och inte nog med det, han ammar helt o hållet o behöver ingen sond ens än gång, dessutom sover han knappt ngt utan e med o tittar på allt - Sachska barnsjukhus där de ligger är helt imponerade av den lilla och säger att han e mkt tidigt med allt.

    de kommer hem i veckan och till helgen och då får vi se underverket (vi har varit på sjukhuset och träffat de lyckliga föräldrarna) han ligger ju på Neo nu och då får man inte träffa honom.

    Min familj e nog lite mysko för imorgon ska min mamma dit och pappa pratade m de i tfn igår. tur att jag har en sån förstående man som inte har problem m att exet och hans tjej är en del av vårat liv

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4