• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ok då muffinsen- labb MUS;)*tack för komplimangen förresten även om det lät snyggare m kläderna än vad det ser nu efter lunchen som bestod av pannakak m blåbärssylt o grädde...=stor mage o fläckar på kläderna*

    Matskedsgumman! se där! vi trodde vi hade skrämt bort dig eller ngt! allt bra?

    nu så girls, nu sticker jag till mat o dryck:)

  • Oms

    Schkåååååål!

    nu har man vaknat til liv igen efter gårdagen festadne... eller nja, jag drck alkoholfritt vin kombienrta m huvudvärkstablett för jag fick migrän, gick sen hem o sov i 2 timmar och sen mådde jag bra igen (lite massage från maken oxå hjälpte ju till)

    Det alkoholfria vinet var såååå gott! de flaskorna tog slut först för alla upptäckte vad gott det var det hette "Free" sutter home ngt sånt och kommer ifrån California - Vickan är det ngt av de du har rekomenderat tidigare? om inte så rekomenderar jag det nu, kommer helt klart att köpa hem en flaska eller två då maken och jag inte är så mtk för alkohol:)

    Grattis Muffinsen! hoppas du får en kul studiedag och då du måste hålla dig alert så bjuder jag dig på ett glas alkoholfritt vin - varsågod

    Ms K - vad kul att att ni har bestämt datum nu!!! sådärja, nu är ni på banan igen! och snart ska du till mannen oxå, förstår om livet leker just nu när det oxå gick så bra igår!

    Pela - tjena tjena! allt bra m dig? mktr o göra på jobbet o m tentor förstår jag

    Vickan - gratta lillebor ifrån mig oxå;)

    Sis - joooo tänk för att jag fåååår det va *skriva om pannkaka m blåbärssylt o vispgrädde* ;)

  • Oms

    Men Tubbisen! har du UVI? stackare! men vilken tur att att du får medicin nu! vi vill ju ha dig pigg o kry ju! *kramar om*

    idag är jag pigg och känner mig riktigt fräsch, fick till håret som jag ville, hittade kläder som passade m humöret *dock inte m bilringarna men det e en annan historia* och sminkade mig snyggt på mnimal tid - gillar sådan mornar!

    idag ska jag ut och träffa en väninna m sina barn tillsammans m min dotter, sen ska vi tillsammans träffa mitt Belgiska ex som ringde igår och råkade vara i krokarna (vi hade ett av o på distansförhållande i 3 år) sen åker väninna m barn till dotterns pappa och jag glider hem till maken - länns some n trevlig dag!

  • Oms

    Tjena tjejer!

    Jag har missat skumpa kubb! och jag som e gryyyyymt bra på det! vårt lag skulle ha vunnit stort om jag varit kvar! och Metallica nostalgi! jag äääääälskade metallica och GnR, Sepultura, DAD,Iron Maiden etc etc etc *ja jag var hårdrockare ett tag i mitt liv*

    men jag var tvungen att jobba på o sen kila fö dagen för att träffa väninnan m barn o sen seanre mitt ex som var i stan i jobbet. kul att återses, vi var ändå ett par i 3 år och hann med en del resor tillsammans. men att se honom nu var konstigt - han såg så gammal o tråkig ut tillskillnad mot en annan;)fast han tyckte att jag såg "damig" ut eller som han sa, hade vi varit i hans land hade man kallat mig "Madame" haha - jag har väl inte försåttt att även han är över 30-strecket idag:)

    helgen har varit trevlig m lite kyrkobesökt, långa promenader m maken och mat på restaurang - är sådär galet kär i min man just nu och han i mig så vi beter oss som tonåringar, hahaha:)

    nu ska vi äta en mkt försenad middag (pga jobb) och bara ha det mysigt såhär sista barnfria dagen;)

    syns på tisdag!

  • Oms

    tjena tjejer!

    idag är jag trött, har ont i magen, är helt seg i huvudet och tycker att det är på tok för varmt på jobbet - kul början på jobbarveckan va?! tur att det e kort vecka!

    Tubbies - förstår precis vikten av mental träning innan resa m mamma - tänk dig 2 veckor m henne i ett land hon tycker är läskigt och där du förutom att planera ditt eget bröllop för 600 gäster även måste underhålla mamsen som annars tycker synd om sig själv... jag säger bara ALDRIG MER!

    Sis - Det var så lite så *rodnar lite passande;)*

  • Oms

    godmorgon tjejer!

    idag skiner solen och då tror automatiskt min hjärna tt det innebär värme... eller hur - FY vad kallt det var! man ska inte ha kortärmat under tunn trenchcoat när det blåser även om solen skiner:)

    Pela - kul att läsa att natten var bra;)och att lite gruff kan vara härligt upprensande. vi gruffar inte alls speciellt mkt, maken är för analyserande och diplomatisk för det men nog har vi meningsskiljaktigheter (hade han varit lite lik mig ja så hade det varit åskväder titt som tätt där hemma;))

    Ms k - herregud vilken soppa! har själv slravt bort ett pass och fixade ett temporärt när jag skulle till USA av alal ställen...inte smart- var nog i passkontrollen i Chicago i 1 timme...suck. Men på den tiden kunde man göra tillfälliga pass hos polisen så jag salpp iaf stressen på flygplatsen.

    Muffinsen - kul att du lär dig ett o annat av oss galningar här inne;) MQ el Sister etc låter som ett utmärkt val av klädbutik för shoppande av bröllopsgäst kläder!

  • Oms

    Tjena tjejer...

    idag har jag beslutat mig för att berätta ngt för er... kunde inte bestämma mig för när jag skulle säga det men idag så tänkte jag att what the he... jag kör!

    såå... ngn som vill gissa? *myser - sånt här e kul;)*

  • Oms

    Men sister! mitt i prick *e vi nät syrror eller inte så säg;)* ja Tubbies och vickan oxå för den delen;);)

    yes vi pratar BEBIS och inte Bebisverkstad... den har redan flyttat in och hej o hå fort gick det;) slutade m piller och 1 månad senare var jag gravid - hej o hå säger jag bara - hur gick det till??? vi hade ju tänkt oss att det skulla ta liiite längre tid, jag menar jag har ju ätit p-piller i snart 11 år utan avbrott!

    Är nu i vecka 9 och BF är runt 10 december... *jag som sagt att jag minsann inte ska ha ett decemberbarn-- ja hej du* missfallsrisken är ff rätt så stor så jag ropar inte hej ännu, dock så känner jag mig så super gravid så jag kan inte hålla det hemligt så länge till för min omgivning (mår illa som få, yrsel, sover HELA tiden, vaknar på nätterna, drömmer än mer galan drömmar, har cravings, humörsvängningar, jätttesvullen mag :( ja U name it)

    vi var på inskrivning igår och nästa vecka är det läkarbesök, och sen är det ngt som heter KUB och sen är det UL osv osv hur många förkortningar som helst att hålla reda på!

    så tjejer JAG tänker INTE lämna den här tråden så ni kommer att få dras m mina bekymmer o besvär i den mån jag delger dem de närmaste månaderna till förlossningen *ve o fasa ungen ska ju ut sen oxå - hade glömt den delen*

  • Oms

    haha, vad många gånger jag skre vordet HEJ, jag som aldrig använder det annars haha, jaja så kan det vara;)

  • Oms

    ja det e ju inte så att vi har hållit tyst om våra planer för ngn direkt, men många trodde nog att vi skulle bli klar m flytt o så först *det trodde vi med kan jag säga*

    har inte berättat på jobbet, för vänner eller min mamma, bara jag, maken o dottern vet och dotterns kommentar var "o nej EN TILL som ska skrika *sagt med ett stoooort leende* åååh vad jobbigt *ler ännnnu större* och sen var det bra med det:)

    och nu vet ni oxå;) *och självklart så tror ju jag att det bara är vi som läser en här tåden, hahahaha*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4