• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    tjenis tjejer!

    jag mår lite bättre idag, men snyter mig igenom tillvaron och har nog redan förbrukat 10 näsdukar idag:(

    har mest sovit, druckit te, slappat och bara varit. igårkväll hade jag o dottern en skrattorgie och det var oerhört kul, vi skrattade så att tårarna rann. det var längesen men ååh så kul!

    hur mår ni i regnvädret?

  • Oms

    Vickan - har man sagt A får man säga B... vaddå besviken på chefen - vad har du mötat om?

  • Oms

    Anne o Vickan - jag vill oxå vare med i ert företag! jag har hand om allt som har m logistik och problemlösning att göra - får man va me`?;)

    vickan - vilken jobbigt sits m chefen! sånt är inte kul, men hur sjutton ska en chef vara för att vara bra egentligen.. svårt det där. min chef ringde hem idag o frågade hur jag mådde och pratade om vad de sa på mötet idag o så och avslutade lite fint m att säga att jag inte har avstämt mina senaste betalningar... som om jag kunde påverka det nu... vidare undrade han hur man kunde vara hemma i 3 dgr om det nu bara var en förkylning för inte har man väl feber då? var det säkert att det inte var influensa? osv osv

    vet inte om dt var ett sk social call eller om det var ett chec up call...knepig chef e han ju annars och att veta vad han vill såhär när han ringer hem o är trevig men ändå inte är svåt att veta...

    en sak är säker - någon chef tänker jag inte bli iaf! jag skulle vara hemsk! vill att alla alltid ska göra sitt bästa osv...

    jaja nu ska jag lägg dottern, tjingeling

  • Oms

    Här sitter man på punsch verandan och ser ut över bomullsfälten, de 2 vallhundarna ligger på översta trappsteget och jag ser ett sandmoln läng m vägen - undrar om det är pastorn som är på väg - det e ju dags för fredagsbön jag hör hur det ringer i den lokala kyrkan, eller vänta - var det fåren som bräkte?... hmmm...

    Men - nej det var ju bara en dröm... suck... sitter på soffan m laptopen i knät, ngt tråkigt progam på tv, magen kurrar, tvätthögen skriker på hjälp o dottern e på väg hem och jag ska fläta hennes hår... Ingen drink eller glamour så långt ögat kan nå...:(

    har fått reda på att alla värdar utom 1 i vårt byte är ok m bytet - det är HSB av alla som knorrar - de avvaktar ett liknande byte som ligger i hyresnämnden och vill återkomma m besked först om 2 veckor... grrr! sååå irriterrrande!! jaja, vi får väl vänta o se, vi vill ju alla byta m varandra men ändå!

  • Oms

    tjena tjejer! kikar in o säger hej, har tokmkt att göra på jobbet efter en veckas frånvaro och är dessutom inte helt ok ännu (jag o Tubbies dras m samma sak - sååå mysko)

    hoppas allt e bra m er andra?

  • Oms

    God morron *sagt m en mkt trött röst*

    pigg? vad är det? en fisk? en sjukdom eller ett konstigt ovanligt tillstånd?

    jag är trööööött! shit vad jag e trött, vill bara sova, sitter här o gäspar o får inget gjort alls fastän jag försöker! sååå jobbigt, jag behöver verkligen jobba massor nu!

    hur mår ni andra?

  • Oms

    nu har jag suttit i massagestolen i 30 min för att vila lite o samtidigt få lite massage - men tror ni jag är piggare för det? är ff helt slut, bara gäspar *tackar för kramarna och pippilotta pillret - dock har de inte hjälpt ännu - kanske behöver mera eller man kanske ska blanda m ngt?*

    snart e det lunch men jag e inte hungrig, åt massor igårkväll när jag plötsligt fick värsta aptiten och imorse blev det en tallrik Banan/lime fil m havrefras så jag e ff mätt... kanske ska äta lite senare idag? verkar ju knäppt att betala för lunch när man inte e hungrig!

    vad ska ni äta idag?

    jag har o välja på följande

    Färsk rimmad sejfilé med hackat ägg och persiljesås
    Currygryta med wokgrönsaker
    Bön-och majsfyllda crèpes med cheddarost
    Mortadellasallad med pestokeso
    Nudelwok med kycklingspett
    Tex mex med drumsticks och heta tillbehör
    Bakad potatis med kyckling och parmesanröra
    Husets paj

    det lutar åt ngn kombination här

  • Oms

    men Vickan - Är du sömning nu;)? nu ska jag gå hem o vila - e helt slut!

    tjingeling

  • Oms

    själv la jag mig på soffan och sov i 30 min, vaknade av att maken dukat fram maten som han lagat vilket var tur för annars skulle jag nog inte äta ngt tror jag:) gott var det och mätt är jag;)

    nu har jag surfat lite så nu ska jag logga ut, dottern ligger i sängen o maken e på väg hem från basketen.

    c u tomorrow

  • Oms

    muffins - vad jobbigt! varför blir man alltid så trött när man har mkt at plugga/läsa in? satt o läste medicinskajournaler igår och när jag hade läst ca 60 sidor som bara täckte in 4 år var jag helt slut - ögonen gick i kors och jag kände att jag skiter i om jag somnar här o nu, haha.

    drikc kaffe eller redbull och ät mkt frukt o gäran mat m kolhydrater innan du sätter igång!

    idag är jag lika trött som igår... bläh! satt o tittade på tv m maken igår och somnade sittandes. gick sen o la mig och somande pronto och vaknade i samma ställning i morse...! måste börja lägga mig tidigare om kvällarna, igår var kl 12 prick men iförrgår hann hon bli 2 innan vi somnade, undra på att man e trött!

    inte blev det ngn promenad igår - hoppas på bättre tur idag;( *Tubbies vink vink*

    hur ser er dag ut tjejer?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4