• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    tjen sis! *hälsa litee snabbt o springer sen genast till jag måste bara - tråden*

  • Oms

    Muffins- chips o godis är gott men inte att rekomendera när man pluggar då blodsockret stiger kraftigt för att sen sjunka som en bomb och då är man än tröttare. nä ät ngt m långsamma kolhydrater som håller blodsocker nivån på en balanserad nivå.

    *dagens näringsläratips;)*

  • Oms

    Sis - och i många länder har de oxå högre halter taurin i läsken... taurin har funnits länge som uppiggande medel. det ÄR farligt för den som inte är fysiskt frisk eller om man blandar det med alkohol. att bara dricka en redbull (förslagsvis light då den har mindre taurin och socker) är inte farligare än att dricka kaffe. men man ska var helt på det klara med att mängden koffein/taurin i en redbull motsvarar ett antal kaffekoppar (minns inte exakt men tror att det var 4 koppar kaffe) och det är väl inte det bästa!

    jag blir helt klart pigg av redbull, har inte druckit det på ett tag men ibland så gör jag det men då dricker jag absolut inget kaffe eller alkohol.

  • Oms

    Zoz - taurin/koffein får hjärtat att gå på högtryck, om du har druckit mkt kaffe ngn gång så har du säkert känt av skakningar och lite hjärtklappning (samma effekt som om man överdoserar astmasspray kan jag säga av egen erf) om du kombinerar det med alkohol blir du riktigt pigg o alert oah antsränger dig över din förmåga - utan att veta om det. är du då inte fullt frisk (det räcker m en förkylning m feber) så kan du om du har otur få en hjärtattack bla, det är alltså riktigt farligt att blanda redbull m alkohol!

    *varit på föreläsnign om detta m några av sveriges främsta kardiologer*

  • Oms

    Zoz - jo det kan nog vara den kombination det med, Redbull och vodka ger nämligen lite av ett lyckorus som får en känna sig fantastisk, ovöervinnlig och oerhört snygg;);)

    *jag har inte alltid varit såhär förståndig, 00- 02 levde jag på den kombiantionen i perioder och och vad läcker jag var...haha*

  • Oms

    Men tubbisen! stackare men vad bra att du får penicillin nu! hoppas på att mår bättre snabbt så du kan äta ordentligt igen *kramar om*

  • Oms

    jag har av ngn konstig anledning hållt mig vaken, och effektiv HELA dagen! vad säger ni om det? *stolt*

    jobbat undan massor och löst konstiga problem. Ska snart gå hem för dagen och funderar ff på en promenad men har inte bestämt mig ännu... att det ska vara sååå svårt! behöver ut o rör mig men är trött och mår inte helt bra ännu så jag vet inte om jag vågar...

    nä nus ska jag jobba vidare

  • Oms

    tjena brudar!

    Idag var jag så trött när jag vaknade att jag gick o la mig igen när O gått till skolan, när jag sen vakande 1 timme senare var jag en helt annan männsika o har "piffat" till mig lite;)

    jag är lite sminkad idag,jag har på mig gråa kritstrecksrandiga byxor och en petroelum grön tunn maskinstickad tröja m ribb på trekvarstarmara samt nedtill. till det har jag ett par svarta "ballerinaskor" m sljfs. jag har utsläppt hår och dagen till ära stora glasögon i håret som kommer att åka ned på näsan under lunchen då vi ska äta ute:)

    tada! nu vet ni hur jag ser ut idag:)

  • Oms

    imorgon fyller ju vår älskade tubbies år så då tycker jag vi har födelsedagsfest för henne här inne så att hon kryar på sig snabbare;)

    så bunkra upp m sprit o tilltugg nu tjejer så kör vi imorgon för då är det...

    FREDAGSFEST!

    nu ska jag snart börja förfesta lite, vi har avtackning av avdelningens mest kunnige person som nu går i pension efter att ha arbetat 2 år över tiden.

    tjingeling!

  • Oms

    ok då tubbisen då firar vi väl muffinsen istället då;) tänk att vår lilla labbråtta har blivit ett år äldre:)

    just det, imorgon var det ja...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4