• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Jag vill inte jobba! ska gå hem kl 3 idag tänkte jag, vill bara vara hemma m min man och inte på det här stora kontoret:) sen har jag sovit lite inatt, vi somnade väl runt 2 eller så och sen upp kl 7... sen att jag sov på soffan mellan 20-21 och 22.30-00.00 e en annan sak;)

    men måste väl fixa iordning mig för 50-årskalaset i kväll, ser om jag hittar ngt kul att sätta på mig, funderar på kjol men måste nog shoppa stayups eller leggings först... visst är det jobbigt att planera en utstyrsel när man inte ens är på humör för att gå?

  • Oms

    tack Vickis Pickis - då kanske du håller mina tummar oxå för jag kommer säkert att glömma bort det;)

  • Oms

    Ja men visst är det hemskt när man får höra saker om ens föräldrars tumlande i sänghalmen - nu när mina päron är skilda så tror ju min mor att vi kan prata om allt - och hon gör det oxå!:O jag vill inte veta hur min pappa är i sängen eller vilken sexaptit han har eller vad anledningen till viss tjurighet är...

    min dotter vill nog inte heller veta om vad jag o min mkae pysslar med när hon inte är i närheten, än så länge går det bra at meddel utöknign av familjen men tänk om vi får ett barn till när hon låt säga är 15 år... då blir det nog svårt

  • Oms

    Girls! nu tackar jag för mig,

    ha en trevlig helg allihopa!

    Kramisar

  • Oms

    sitter o funderar på om jag ska shoppa, hyr film elelr bara sega framför tv o dator tills man o barn kommer hem. maken jobbar och dottern är m kompis o cyklar runt på djurgårn...

    igår var vi ju på 50-års fest som faktiskt var mkt trevlig, vi var hemma vid 3 inatt och då var jg konstigt nog superpigg, haha *viket maken fick erfara;)* och idag var det tänkt att jag skulle ut o shoppa lite, men vet ni, jag har inget intresse whatsoever att smink mig och klä på mig jeans och fixa håret osv, jag har en mysplysh dag idag så degt där m shopping får vara!

    tack Muffinsen och Anne för än mer grattis *sånt här borde man göra jämt - vilken uppmärksamhet, haha*

    nä, nu ska jag nog ta o städa lite, elelr vila kanske, sängen ser oerhört lockande ut;)

    tjingeling

  • Oms

    Sis - :D:D:D det där är ju att ta oralsex till nya höjder kan man säga;);)

    har kika på National geographic rätt så ofta på sistonde och vet ni att lejon hannen parar sig 152ggr på TVÅ dagar???! herregud - hur e han skapt? och stackars hona - för varje gång han "drar ut den" så hakar den fast i henne och skapar ett sår - detta för att sätta igång produktionen hos henne! men förstår ni!

    Nenne - du har fullt upp låter det som! tackar så mkt för grattiskramarna hoppas hoppas att även ni får fart på er produktion - ni kankse ska göra som lejonen här ovan?;)

    Mrs O - tackar tackar! Bitch 2006 *ASG* :D:D ja det var man nog och iår är jag def på väg dit i dubbel bemärkelse! viktminskningen kom av och en grav kom istälet - har redan gått upp 3 kg!!! men det beror på att jag mår så dåligt att jag äter VAD jag kan NÄR jag kan och då blir det lite alltmöjligt lite då o då.

    Muffinsen - låter som en mkt revlig tjejkväll - unna dig såna då o då för en tjejkmpisar är oväderliga!

    Vickan - *kramar om* du VET att jag VET hur det är!! men ååååh vad trist det är! och vi liksom de flesta flodhästarna vet hur och vvad man ska äta - men vad hjälper det när kroppen tror att om man förlora lite underhuds fett så klarar man inte av klimatet eller nåt!:( Min Barnmorska trodde inte att jag vägde så mkt som jag gjorde för som du så är jag grymt bra på att maskera min vikt om jag vill... jaja, motion är ordet sa Bill!

  • Oms

    Idag är dottern på Grönan m en kompis och det HELT själva! känns jättestort en det är såhär det är. här i stan går barn själv på grönan från 10-års ålder, hon försökte gå förra året men där sa jag tvärt nej, i år är hon mkt mera mogen och tjejen hon går med är den tjej som hon åker själv till karaten med, dvs de är vana att ha eget ansvar. (de är klasskompisar) Det är friskis o svettisdagen, så det är mkt banfamiljer, det är dagtid och det är söndag så man slipper alla tonåringar - men jag är ändå lite nervös.

    själv ska jag till brorsan på söder idag, 2 av hans söner fyller/har fyllt år i veckan och ska firas, mamma ska firas oxå så det blir 3 flugor i en smäll. Tyvärr har jag noll sug för fikabröd, glass, te o kaffe - får se om jag kankse ska meddela de anledningen till det idag, vi får se.

    hoppas ni andra får en bra dag - nu ska jag sminka mig så ciao ciao

  • Oms

    Godmorogn girls!

    Tubbies - säg till om du utvecklar din idé lite och om den fungerar - jag e på!!! altl för att slippa se ut som en gravis flodhäst och till det må dåligt dessutom!

    Vickan - russin e inget bra alls, ger alldels för snabb blodsocker höjning. man har tom tagit bort det ifrån förskolor oc skolor som mellanmål då ungar blev helt sockerhöga av det. viktklubb eller giviktkoll är två bra fungerande metoder. det fungerar verkligen att skriva upp vad man äter - har gjort det och det gick bra....då;)

    ang stegmätare så ska man gå misnt 10.000steg per dag för att få ngn viktminskning... vet ni hur svårt det är att komma upp i så många steg. om man bara rös sig under kontorstid så kommer vi upp i mellan 3000-6000 steg och då är resväg til jobbet inräknad... så man MÅSTE träna elelr gå promenader VARJE dag för att komma upp i 10.000 steg.

    jag ligger på ett stegsnitt på 9870 nu, hade 11.700 innan jag blev sjuk och sen fick dåligt flås av grav. M å s t e försöka komma igång igen, vårt lag är bäst på avdelningen och ska så förbli, han som är bäst i mitt lag har ett stegsnitt på 21.000 steg per dag! shit!

    så TUBBIES - vet inte om jag ska handla idag eller imorgon, hoppas på idag då det regnar men imorgon skulle kunna fungera för en promenad (när jag jobbar + handlar går jag ca 12.000 steg) hur ser det ut för dig?

    men shit vad jag e trött idag, maken fick ställa sitt alarm bara för att väcka mig... t o m dottern var vaken innan mig:)

  • Oms

    han bor en bit ut på Lidingö och cyklar alt springer till o från jobbet varje dag samt att han kör spinning på jobbet 3 dagar i veckan och boxning en dag (han är 53 år!) spinning o andra aktiviteter får man räkna om till steg enl den omvandlare som finns på www.tappa.se (det är där vi är med) spinning intensiv ger 8.000 steg tror jag det var så då blir det en del:)

  • Oms

    godmorgon tjejer!

    vickan - ja så "illa" är det - 10.000 steg ska medelsvensson gå varje dag enl alla läkare och konsulter som jobbar m övervikt på sjukhus och så... om jag orkar o har tid ska jag säga så ska jag se om inte jag o Tubbies kan öka antalet steg på räknaren idag, men jag har verkligen noll energi (kallas övervikt kontra graviditet)och enl BM så kommer energin tillbaka om ngn vecka eller 2... *hoppas hoppas*

    Muffinsen - du har kommit igång bra verkar det som, heja heja! och det där med inlägg låter mkt lämpligt om det stämmer, man ska inte powewalka m fel skor (man ska egentligen aldrig ha fel skor men det e en annan sak;)) jag ska själv bege mig till löplabet ngn dag och prova ut ett par riktiga walkingskor, men då de kostar ngt så förbenat (upp till 1500) så drar jag mig för det:(

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4