• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    nu har dottern haft skolavslutning och jag är tillbaka på jobbet, ska snart gå o äta lunch...

    Det eju sååå VARMT!!! jag har långbyxor, linne och georgette tröja ovanpå och jag håller på at dö!!! men jag e så sönderbränd så jag kan inte gå i linne bara:(

    jag vill vara ledig NNNUUUUUUUUUUUUUU!

    och dottern då...jo hon e o badar! jaja, man överlever nog det här med!

    mamma har blivit av m sitt säsongskort på sl och vägrar se sin egen inbladnig i det hela... hon hade kortet "synligt" i en utanpåficka på väskan och då får man faktiskt skylla sig själv tycker jag! men nu e hon sur o bitte och menar på att hon får väl sitta hemma hela somamren då rå osv osv - som om det vora vårt fel!

    se om inte brorsan kan köpa ett nytt åt tanten för annars kommer hon göra mig tokig varje dag m sitt tyck-synd-om-mig-gnäll...

  • Oms

    men jag har ju glömt att säga hej här inne!

    *slår mig för pannan*

    idag är det gravidsnack som gäller, har pratat om min o andras graviditeter hela morgonen här så automatiskt hamnade jag (liksom Vickan som inte ens e på planeringsstadiet ännu, haha;) )i "den andra tråden"

    förresten Vickan - när får du besked om jobbet?

    ang varma kontor så har vi NUMERA superventilation så här e det svalt o skönt, nästan kallt. och jag har persiennerna neddrgan för de 2 stora fönsterna i mitt rum. men på vinter då e det så kallt så kallt...

  • Oms

    ja janne o Leffe ja *känns som en evighet sen*

    men visst var det så att Majsan *masjan*, Frullan och Nenne var snuskhumrarna som drog igång sprit o pittfester medan vi andra hängde på, så utan deras draghjälp e det lite trögt med det ibland...

    Jessi o snartis var det fart på oxå men de ser man ju inte heller nuförtiden...

    jaja, vi "vanliga dödliga" är kvar iaf:):) och jag menar

    Vickan
    Zozo
    Syster
    Muffins
    Tubbisen
    Msk K
    Pela - var e du?
    Mrs O - halllååå

    och undertecknad e det minsann inget att klaga på:)

    *har jag glömt ngn?? sorry isf!! men jag skrev helt fritt m tankarna på annat håll*

    nu ska jag gå hem för idag, borde jobba längre men sitter ändå bara o surfar här så inget blir gjort som det ska iaf;)

  • Oms

    jag har haft tråkigt låååångt möte och sen äcklig lunch... bläh!

    är trött, har ont i magen och i huvudet och 1000000000000000 saker att göra!!!

    har inte ens orkat läsa igenom vad ni har skrivit mens er att jag har ltie att plöja under dagen, såg bara ngt om rakning kontra naturell...

    jag tillhör de som rakar mig regelbundet både här o där;) kan inte tänka mig att var hårig tycker att det är så ofräscht. vintertid kan jag slarva m benen det ska erkännas men står jag i duschen en längre stund så åker rakhyveln fram (har egna såklart)

  • Oms

    tisdagen 19 juni skriver jag på mitt kontrakt!!!! och jag är sist de andra skriver i denna vecka allihopa! tjoho! nu är det klart!

    ska boka flyttbil idag och tror att flytt blir 29 juni eller 1 juli. om mindre än 3 veckor så nu e vi på gång!

    däremellan ska vi få tag i flyttkartonger, fira födelsedagar och midsomamr, åka på kryssnig jobba och gå i skolan samt underhålla M's syster... har vi lite att göra eller;)

  • Oms

    tackar tackar!

    så nu ska man flytta ut ifrån innerstan - känns ju lite konstigt även om jag bara flyttar 0.5 mil...

    jag ser hustaket ifrån mitt rum här på jobbet, det ligger bakom silja båten;)

  • Oms

    ja ifrån centralen tar det exakt 19 min m byte från tunnelbana till lidingöbanan alt 18 min om man väljer att ta bussen istället - så jag ska inte klaga det e ju inte långt alls, men idag är jag van m 6 minuter så visst blir det en skillnad

    till jobbet kommer det att ta 13 min plus lite gångavstånd på totalt 10 min så det e oxå helt ok!

  • Oms

    under rusningtrafik tar det mellan 10 och 11 min att ta sig till jobbet har jag kikat upp nu så det blir bara bättre och bättre det här;)

  • Oms

    hmm, när jag tog studenten hade jag strl 38/40 men det var 14 år sen nu *herregud vad gammal jag låter!*

    när jag blev gravid hade jag strl 38 tom 5 måanden då jag började m gravidkläder... efter grav var jag strl 40 och någr år senare i samban m separationen från dotterns pappa blev jag strl 42 - men då en mkt vältränad sådan, sen slutade jag o träna och åte desto mer i omgångar och blev tillslut en sladdrig 44... bläh! vilken negativ utveckling!

    efter grav är målet en vältränad 42 igen! då mådde jag nog bäst (alt mindre tränad 40:a samma vikt ungefär)

  • Oms

    ja, godmorgon säger jag med... me e en så god? jag menar det finns väl "goare" saker än att sitta framför datorn på jobbet och lösa massor av knepiga progblem?

    känner att jag har så mkt framför mig så att jag nästan blir handlingsförlamad, vet inte var jag ska börja, men idag ska jag ringa till comhem och begära flytt av digitaltvabbonemang samt ringa till resebyrån och boka M's korta lilla resa hm i vinter.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4