• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    MrsNyberg2B: ja de låter vettig blandning!! har du gipsat nåt ännu? också tänkt gipsa, för att få tag i betong lätt har jag inte.. lör du i ikeaformar? :D

  • madlin

    vårbrud2008: Lite roligt att vi har samma färgtema, istället för grönt har vi svart. Lite udda på bröllop men vi gillar det!

    Hur lång tid tog de för dig att få hem klänningen efter du hade beställt? Skönt att den var lite för stor än för liten, tydligen enklare o sy in den än ut den något.

    Va roligt med lokal! De blir lite mer charmigare när de är gammeldags. Personligen så är jag så förtjust att de finns kakelugn i varje rum :)

    Ska kika på din weddingannoncer !!

  • madlin

    vårbrud2008: vilken fin! ja, hellre lite för stor än för liten. Måttade du galet eller? Får höra med svärmor om hon har lust att sy till min klänning sen om de är något som ska ändras. Man drömmer ju redan mardrömmar att klänningen inte uppfyller ens förväntningar!

    5 veckor är helt överkomligt! Man fick ju fylla i datum också, var lite ful o skrev nångång i mitten av juli jag förväntade mig att ha den *s* Men de är bäst så när man kanske får sy in/ut/upp den förmodligen!

  • madlin

    MrsNyberg2B: åh, fanns de några fina iskubsformer på Åhlens då? :) Måste fixa gips snart och fixa med, så man slipper göra allt i sista stund.

    Va jobbigt med ångest, antar att du inte vad som ligger o trycker för att de ska bubbla fram?

    vårbrud2008: ah.. ja just de, så var det ju! De blir nog bra med klänningen ska du se, du gifter dig ju 3 veckor efter oss såg jag ju nu. Minns ju att ni ändrade datum och allt också när man tänker efter *dum*

  • madlin

    stjärngudinnan: åh så spännande!!!

    Ja, planeringen måste sätta fart ordentligt bara 99 dagar kvar nu *s* De största posterna är iallafall klara så de känns.. lugnt!

  • madlin

    Vi har bara färgtema, svart/vitt/silver - så jag kommer ha de färgerna på mig, sambon. Och lokalen kommer dekoreras i de färgerna. Bröllopstårtan blir i de färgerna osv osv. Kommer fixa fram lite drinkrecept så de blir en drink i svart, en i grå/silver och en i vit :D

    Idag var min mamma här hela dagen, vi fick fram en bra buffé - så glad att mamma är kock och idérik. Så ska maila catering o se vad priset hamnar på per person med de rätterna, hoppas det kommer ligga under min smärtröskel iallafall *s*

  • madlin

    ~Norrsken~: oj! det var en hel del, har inte pärmen här men det vart laxsnurror, kycklingspett, örtmarinerad kall fläskfilé, rostbiff, quorn på spett. Potatisgratäng, grekisk potatissallad på bl.a ljummen färskpotatis, oliver o fetaost, vanlig potatissallad. Lite olika röror som tzatziki, hummus och aioli, två varma såser och en matig kall sås. Paj, och olika sallader, vissa helt vanliga, en del med bönor o annat i. Tomatsalsa. Räkor man får skala själv. Småbaguetter.

    Ungefär. Säkert nåt jag glömt med!

  • madlin

    ~Norrsken~: hihi ja jag med! Jobbigt o sitta och titta i pärmen nu med all matkludd som finns där i nu..

  • madlin

    Rheannon: va kul att du tycker det! Lite festligt ska de ju va ändå *skratt*

    ~Norrsken~: tjoho! kul o posta sånt! Jag får pirr i magen, postade våra inbjudningar IDAG *gulp* (ja igår då, men lådan tömdes ju idag)

  • madlin

    ~Norrsken~: det hoppas vi på! :D ska också sussa nu, natti natti!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6