• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    ah på så vis! :)

  • madlin

    men då... lite vill man ju ha dom för sig själva också. Fram med piskan och visa vad skåpet ska stå *asg*

  • madlin

    sajber.pillan: va roligt att höra! Blir lite osäker om ni vill höra mitt dravel bara här, är de så får ni skrika till *ler*

    Igår satte jag mig o pysslade lite vid köksbordet, det blev vinlappar som ska knytas på vinkarafferna vi ska köpa o fixa till. Lamninerade dom också så de blir lite tåligare - tänkte fota helhetsbild sen istället, just nu ser de inte mycket ut till världen. En svart lapp, med en vit mindre lapp där det står ex. "alkoholfritt vitt vin" eller "rött vin" - sedan är det utstansat hål för snöret. *s*

    Ska precis göra mig iordning och jaga gips i affärerna som är öppna, så ska jag börja fixa småfigurer o smycka det stora honnörsbordet sen.

  • madlin

    sajber.pillan: ja ni ska få se, har ännu inte köpt in vinkarafferna ju ;) Ska även göra en annan modell på de hängande vin-etiketterna.

    Idag hittade jag inget gips - farit runt på alla butiker men ingen har fasen gips. Grymt irriterande. Så nu ska jag beställa efter gips och lite annat, ska göra bordsplaceringsskyltar man kan hänga på vinglasen. De pappret jag har hemma är lite för sladdrigt. Sen är de annat smått o gott som ska beställas iaf, ståltråd och pärlor som ska viras runt blockljusen.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6