• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Rheannon: de springer inte runt o skriker när de löper, vissa honkatter kan fortsätta "fejklöpa" men skriker inte som förut dock. De blir även lite lugnare, precis som hankatterna.

    Precis efter kastreringen så är de ju rätt groggy och lite medtagna över ingreppet - de brukar ha lite svårt och hoppa upp i soffan etc men det är mest första dagen/dagarna de är så. Sen är de som vanligt! De får ju även tratt, vilket många katter inte gillar. Men de vänjer sig fort!

  • madlin

    *skrattar igenkännande* Här är en till "kattmamma" :P

    Ja när vi hade honkatten så gjorde vi så med, hon hade mest tratten på när man skulle iväg nånstans eller på natten. För äta/dricka kunde hon inte med tratten, hon kom aldrig på snitsen ;)

    Hankatten behövde aldrig tratt, skönt o slippa den!

  • madlin

    ~Norrsken~: hihi, man har fått sig många skratt av den där dumma tratten alltid ;)

    Rheannon: ja de kommer med mycket stor säkerhet upphöra med dom beteendena, absolut! Men som Norrsken skrev, har dom löpt många gånger så kan det sitta i. Men de är mest lite skrikande, men absolut inte så som de gjorde innan kastrering!

    Vår hona hade löpt två gånger, men beteendet satt kvar - man märkte när hon egentligen skulle löpa, då fjollade hon sig för den kastrerade hankatten och pep lite om nätterna. Men sa man till henne så blev hon därefter tyst *ler*

  • madlin

    Rheannon: vår hona var också extremt skygg, men det gick ändå.. hon var ovanligt lugn och man fick hålla på med henne, nästan så hon förstod. Också en katt som man knappt kunde ta i.. Dock har vi inte henne kvar pga njursjukdom :( Tratten åker ju på oftast hos veterinären när de är klara.

  • madlin

    Men ååh, jag som trodde de fixade med forumet igår hela dagen när de låg nere - att den där ändringen så de pratade om skulle ske. Men inte då!

    En fråga... om man börjat pilla på en gammanhemsida, kan man då inte radera den sen? Måste vara blind men jag hittar inte nåt sånt..

  • madlin

    Vidalila: vilken fin klänning! Du är ute i god tid! *ler*

    Lucy_: hade samma problem, hade en klänning på Milly - jättefin. Men efter två veckor (och massa strul) kändes det inte 100%. Den klänningen jag föll för på 1koo och beställde, var en helt annan känsla. Mer "ååh.. de är DEN!"

  • madlin

    InaHjärtarAdam: kul! Syrran min ska ha samtidigt som dig, har också fått inhandlat mammabyxor idag :D

  • madlin

    Vidalila: nej vi gifter oss inte samma dag ;) Precis när denna tråden skapades så hade vi bestämt att lägga bröllopet redan i år, så vi gifter oss 25 Augusti redan :D

    Ja, de små ärmarna var så söta! För kort, kan man vara för kort för att ha små ärmar? Näääää! :D :D

  • madlin

    Vidalila: men wow va ni har gjort mycket! Nästan mer än en annan som bara har 3 månader kvar *s*

    Lucy_: tur det är Fredag!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6