• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    ~Norrsken~: åh va snällt av dig ;) Ja vi kommer nog dock inte beställa färdig resa utan plocka som vi vill i slutändan - men de vor eju bra o veta vart man ska fara, thailand el. malaysia. Och var nånstans i länderna!?

    blivandefruandersson0?: grattis! Klart du ska hänga här ändå, de gör ju jag! *harkel*

  • madlin

    ~Norrsken~: precis samma sak här. Bra med inspiration som sagt, nu kånkade jag hem 10 olika kataloger. Tjejerna på ticket bara skrattade åt mig när jag sa att jag återkommer snart, eller nåt! ;)

  • madlin

    stjärngudinnan: ha det så underbart! Har nog missat vart ni ska bara *ler*

    MrsNyberg2B: klart jag håller tummarna!

  • madlin

    alltså, jag blir GALEN!

    Har gipsat hjärtan och velat fram o tillbaka i vilken kulör jag ska spraymåla dom i. Gjorde ett test och körde de tre färgerna (svart, silver och vit). Jag hade tänkt mig att de skulle vara vita o svarta hjärtan - och så skulle man spraymåla murgrönan i silver och ha alltihopa sådär.

    Men... nu blev varken den vita eller svarta färgen "bra" - tyckte bara silver passade sig.

    Hur låter detta:

    Silvermålade hjärtan som ligger lite utspritt, murgröna (som den är) längs hela borden i mitten. Sedan ha vaser (IKEA's vas "VASEN") som man fyller med svart dekoreringssand och har vita blockljus i? Blockljusen kommer även bli inlindade i ståltråd med gråa och svarta pärlor i små grupper.

    Men vilken färg ska placeringsställarna vara i då? svart, vitt, silver?

  • madlin

    ~Norrsken~: hm... tack för din åsikt, jag känner mig mest förvirrad! Men svart låter nästan bäst... kanske?

  • madlin

    hej hej tjejer! De fick bli svart, testmålade en med svart spritpenna - de andra färgerna hade jag på sprayburk så körde test på en av varje. Vit blev sådär, kommer nog smälta in för mycket i linneduken. Silver kommer vi ha mycket av ändå i form av hjärtan som ligger utspritt på bordet med murgrönan. Så de får väl bli svart, såg bäst ut! Så det är bara för mig att jaga svart färg på sprayburk imorgon då!

    Satt o fixade alla namnskyltar till placeringen igår, tråkig procedur men så skönt o ha de gjort! Vet att jag skulle dra mig in i de sista annars....

  • madlin

    ~Norrsken~: ja man är ju så illa tvungen, full rulle i sommar så hur man ska hinna med alla bröllopsbestyr vette tusan. Så de är skönt att avverka smågrejer redan nu, så får de ligga o damma i någon låda tills i augusti *s*

  • madlin

    ~Norrsken~: de kommer gå finfint ska du se! Oj, redan idag? Trodde var imorgon ni skule fara :D

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6