• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    MrsNyberg2B: haha ja va konstigt de kan vara... för något år sen ville jag inte ens gifta mig - mycket för jag kände sån olust att ha klänning *s*

    Brud 2008: Ja smaken är ju som baken, men efter jag provade brudklänningen (med väldigt vid underkjol) så kändes de inte så farligt. Är sugen på att beställa lite finklänningar från 1koo och börjat FAKTISKT dra i klänningarna i ställen i klädbutikerna ;)

  • madlin

    *gäsp gäsp gäääääääsp* Nästan liiite smygreklam detta ;)

    Åh herrejisses, idag kom alkoholen - och det var inte nådigt med plattor och vinlådor! Trodde ryggen skulle gå av när vi skulle lasta in allt. Skönt o ha det hemma, dock hade några flaskor gått sönder i transporten så det kommer på efterkälken. Men än har vi ingen brådska med det.

    I helgen ska vi provdricka allt vi ska bjussa på, hå hå ja ja! :D

  • madlin

    MrsNyberg2B: ja man tackar ju inte nej iaf ;)

    Men va lång väntan de är för er o få det där klappat o klart då :( Ni får piska på dom!

    Lucy_: jupp, var nog en vecka sen precis idag som jag fick hem den! Den satt helt okey, men ska sy in den lite där bak vid höften för den var lite stor där. Så fint sydd!

    Jo, jag har en lite dålig bild men bättre än ingen. Sen redigerade jag bort mitt ansikte för jag hade feber när jag provade klänningen - såg inte alltför rolig ut. Sådär lagomt trist o tråkig. Och hallen håller på att renoveras, så därav inga trösklar bl.a. ;)

    www.onlinecenter.nu/

  • madlin

    Sam&Bojan: ja du är ju ändå på ett forum där folk kan anmäla dig om du inte följer regler, skulle ju vara lite trist om du blev ip-bannad härifrån bara för den sakens skull. No offence, jag har inte anmält men de finns folk som verkligen är duktiga på banningsknappen ;)

    Madeleene: roligt! Är det en kommande bröllopsblogg? Isåfall vill jag gärna följa om jag får ;)

    MrsNyberg2B: bäst för dom det!
    Så himlans tråkigt att vänta på sånt där, speciellt när man verkligen VILL ha det gjort, helst på momangen!

  • madlin

    MrsNyberg2B: ja man tycker ju det, hoppas du vågade dig iväg o firade din m2b iallafall på sin födelsedag!

    Madeleene: ahaa, ja då får du hojta till sen då :)

  • madlin

    vårbrud2008: spännande! Det kändes så svart på vitt när man fick hem hindersprövningen igen *ler*

  • madlin

    MrsNyberg2B: låter som en skön helg! Grattis i förskott!! :D

  • madlin

    Hallå tjejer, har mest smygit i bakgrunden och bara varit ett slag. Just nu sitter jag o surfar lite restauranger o butiker som finns i en stad 10 mil bort. Sambon kom med förslag att vi skulle åka dit o ha en dag där, shoppa och äta en bit. Så vill checka läget lite vad som finns.

    Ska leta efter slips, underkläder till oss, en gästbok som man kan fixa till, en spiralbok med tomma sidor till secretboxen ( ja frågar sambon får jag komma på nån bra bortförklaring ;) ) Papper till bröllopsprogrammen vi ska fixa och lite småsaker att dekorera dem med. Smått o gott sådär!

    Är det dumt att ha svart skjorta till svart kostym? Slipsen ska vara gråaktig ev. vit, isåfall.. Skjortan har även diskret streckmönster.

  • madlin

    ~Norrsken~: men vilken mysig kyrka! Invändigt var den toksöt!

    MrsNyberg2B: hoppas det ordnar sig och att priserna inte stiger pga ägarbytet :S

  • madlin

    MrsNyberg2B: randfärgen är ju nämligen vit ;) Äsch, varken jag eller sambon bryr oss speciellt mycket om vad man ska o inte ska ha på sig för färger. Har bara lite svårt o föreställa mig, lite svårt när kostymen skulle ha kommit idag - men är lite försenad så den kommer förmodligen imorgon istället. Så har inte å mycket att gå på.

    Ja, är man öppen för de mesta brukar det ordna sig på något vis!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6