• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Madeleene; ja de är bara o fråga på här om du vill, annars har jag mail: jlbrollop@yahoo.se om du hellre vill fråga där! Msn har jag med, men den adressen vill jag inte lägga ut här. Den kan du få på mail istället om de är så! :)

  • madlin

    ~Norrsken~: ja man kan ju allltid pröva själv först! ;) Får hoppas jag är lika nöjd när bilderna kommer hem...! Blir isåfall billigt och bra!

  • madlin

    Madeleene: Ska kika senare när jag har lite mer tid o svara, promise. Inte glömt bort dig!

    ~Norrsken~: ja och lite roligt att man tagit det själv o gjort hela gåvan, dock är de ju inte de enda han kommer få!

    vårbrud2008: åh va jobbigt o vara dålig när de är fint väder, en annan låg inne hela dagen idag med :( Det löser sig nog med marscherna ska du se, de bara måste de göra! :)

  • madlin

    stjärngudinnan: åh va roligt o få sånna reaktioner! Och kul att de vill ge ett bidrag till kalaset med :)

  • madlin

    stjärngudinnan: men så skönt! Vi hade inte lika tur med våra tilltänkta "toastrar" - dom tyckte de skulle vara så besvärligt o jobbigt. Men har ett annat par i tanken nu istället, har bara inte vågat frågat ännu - trots de är dags för det.

    ~Norrsken~: hoppas de gått bra på jobbet!

    Lucy_: iih va de tickar ner! Då har jag 2 månader och 2 veckor kvar då. Pirrar det i magen för dig?

  • madlin

    och jag sitter på balkongen o lapar sol, filurar vad man ska laga för mat och tittar på de framkallade secretbox bilderna. Är nog nöjd, tror jag. Ska jaga ett fint album i veckan så man kan få det klart.

  • madlin

    Angående slöja så blir det ingen sån här, det är INTE jag och kommer aldrig sätta på mig en... om de inte nu blir en sån på möhippan då :P Jag ska jaga löshår istället så man får ordentligt med hårsvall och fixa upp - ja inte jag då, men frisören får väl äran.

  • madlin

    MrsNyberg2B: ja alla är vi olika, men jag känner mig obekväm nog i tung brudklänning och skor - men har sagt till mig själv att EN dag måste jag ändå krydda på det, och det är på min bröllopsdag.

    Det är faktiskt första gången jag bär klänning.. i hela mitt liv!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6