• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Fredag: På lördag är det ju dags för MissP och förhoppningsvis några av oss är där då.

    Hur var det nu med sminkkurs på MUS. Vilken var bäst att välja? Har för mig ni pratade om att den ena var lite bättre eftersom man satt lite mer skymundan.

  • Carma07

    Godmorgon tjejer. Idag var det full fart här. Började att läsa ikapp mig iden otroligt roliga Paniktråden. Tog en himla massa tid bara. *muttrar*

    Igår kväll var vi hemma hos vårat värdpar och gick igenom bröllopsdagen. De kommer att ta hand om festen och vårt festhäfte. De vill att vi skriver ihop det som vi vill ha med och sedan lämna över det till dem och vi kommer inte få se det förrän festen. *spännande* Det känns väldigt skönt faktiskt. Eftersom att vi har plockat bort traditionella tal och sånger så har jag kännt att vi måste hitta på något annat istället, men nu gör de det. Jag hade massor av ideér och de svarade nästan på det mesta; "men lämna det till oss". En stor sten föll från mina axlar. Nu ser jag verkligen fram emot bröllopet!!

  • Carma07

    Linum: Plockar ni med musik ikväll?

    Vi provkörde och klockade tiden hem igår. Vi svängde inte upp till kyrkan utan tog tiden ett par hundra meter därifrån. Det tog 20 minuter och så plussar man på för sträckan till kyrkan och att trassla sig in i bilarna, så blir det totalt 25 minuter. Så på en halvtimme borde man hinna ut till lykkes bröllop. Så mycket trafik borde det inte vara en sen lördag eftermiddag.

  • Carma07

    Nu ska jag sätta igång och städa och handla lite. Vi får ju gäster ikväll.

  • Carma07

    Tillbax från en himla massa ärenden. Nu ska jag dammsuga lite snabbt och börja med maten till våra gäster.

    Linum: Ni behöver inte vara dansexperter. Det räcker att ni är bättre än vad vi är. Vi ses snart.

    Till er andra- ha en bra kväll och helg.

  • Carma07

    Linum: Det har varit en supertrevlig kväll och vi tackar er för den och för danslektionen. Jag tror minsann att vi skall få ihop några steg till bröllopet.

  • Carma07

    En liten fråga till de som ska på MissP:s bröllop. (Hoppas ni hinner läsa) Vad ska era sambosar ha för kläder på sig?

  • Carma07

    MissP: Hoppas ni hade en bra dag. Ni var jättefina i kyrkan.

  • Carma07

    I förmiddags släppte jag av min sambo till hans segelsemester. Och även hans svensexa. Fast det visste han inte då. Han undrade varför jag tjatade om hans struliga hår och att han skulle göra iordning det när han bara skulle ut och segla. Jag hade fått order om att se till att han fick med sig lite snyggare kläder, så jag hängde bredvid honom när han packade för att se vad som kom med. Sedan kompletterade jag med det som saknades i hans lillebrors väska. Han ringde förut och undrade om lillebror hade fått plats med några egna kläder eftersom hans väska var full med skor och kläder till honom.

    Ska bli spännande inatt att få veta vad de har gjort. Jag vet iaf att det blir casinot och att det blir lungt. De ska ju fortsätta sin segelsemester imorgon.

  • Carma07

    lykke: Måste erkänna att jag var glad att de inte var planerat förr att gå ut förrän imorgon. Men det kunde jag ju inte säga eller visa för min sambo. Men han var orolig när jag lämnade honom och han ville vänta till imorgon, så jag vet en som är dubbelt glad just nu.

    Det låter som bröllopsstress. Jag har också suttit uppe på nätterna och bara gråtit. Det var ju inte så det skulle vara. Just nu känns det roligt och kul när man börjar se att saker faller på plats. Men fortfarande mycket att göra så det kommer nog igen. Tyvärr när jag blir stressad blir jag fruktansvärt trött och ineffektiv. Låter som en bra idé med lite avkoppling innan bröllopet.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4